Підріжжя: відгуляли День села

21 Серпня 2018, 15:00
День села 6744
День села

Жителі села Підріжжя Велицької об’єднаної громади 19 серпня відзначали подвійне свято – Преображення Господнього і День села.

Свято розпочалося з дитячих розваг: дітлахи могли порозважатися на батуті, поласувати морозивом та солодкою ватою. Відбулися й спортивні змагання: з армреслінгу, піднімання гирі, волейболу, міні-футболу та шахів, – повідомляють у відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

З самого ранку місцеві жителі активно готувались до свята, дбайливо прикрашали сільський клуб, організовували місця для дозвілля. Неподалік у великих казанах варився смачний козацький куліш, якими після святкового концерту пригощали всіх бажаючих та гостей свята.

У цей день у селі зібралися жителі села і гості від старого до малого, голова райдержадміністрації, депутат обласної ради Віктор Козак, депутати сільської та районної рад.

Учасники дійства мали змогу оцінити таланти місцевих жителів, які облаштували розкішні виставкові експозиції, присвячені яблуневому спасу «Спасівка», прикраси ручної роботи, вишивка та багато іншого хенд мейду – радували око відвідувачів.

Урочиста частина святкування проходила у сільському клубі, де ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан та гостей свята, чим дарували позитивні емоції та хороший настрій. З теплими словами до жителів села звернувся голова райдержадміністрації Віктор Козак. Вітаючи жителів села зі святом, він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Після завершення офіційної частини заходу на жителів села очікував святковий концерт за участі колективу «Молодички» працівників культури Велицької ОТГ, солістів Олександра Дембіцього, Мар’яни Радзвенюк, дуети сім’ї Редьковичів. Місцеві творчі колективи розважали людей музичними вітаннями. А концерт дійсно вийшов цікавим, веселим і різноплановим. Усі присутні отримали позитивні емоції.

Святкування закінчилося молодіжною дискотекою.



2




1

1


 

Коментарі
21 Серпня 2018, 20:08
ЯК ЗАВЖДИ: РЕСПЕКТ І УВАЖУХА (не твоє це, не твоє)
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024