Голоби: до Дня Незалежності відбувся футбольний матч та виступили гості з Білорусі

24 Серпня 2018, 14:09
День Незалежності у Голоба 3742
День Незалежності у Голоба

У селищі Голоби відбулись районні заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Незалежності України.

Про це повідомляється на сайті Голобської громади.

Програма дійств розпочалась 23 серпня на стадіоні «Дружба» фінальним матчем за кубок Ковельського району з футболу серед чоловічих команд. До фінальної стадії дійшли дійсно найсильні і своєю грою це підтвердили. За кубок боролись команди з Дубового та Старих Кошар. Після першого тайму рівної гри рахунок був 1-0, а вже в другому таймі команда з Дубового розгромила суперників та встановила кінцевий рахунок 4-0. 

 

















 

На площі перед Будинком мистецтв відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Ведучі церемонії коротким екскурсом перенесли слухачів у роки становлення України як незалежної держави і наголосили, що День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Потому право підняти Державний прапор України надали кращим учням місцевого закладу загальної середньої освіти – Анні Хом'як та Олександру Долоньку. Звучання Державного гімну України ознаменувало закриття мітингу, а на завершення Анастасія Карпук-Сугак та Ангеліна Киричук виконали композицію «Україна». Ведучі запросили присутніх на подальші заходи у Будинок мистецтв – урочисте зібрання та святковий концерт.

В залі Голобського будинку мистецтв на всіх присутніх чекали аматори сцени з усіх куточків Ковельського району з районним урочистим заходом «Україно, цвіти у любові й добрі!». Дійство розпочалося з привітань від голови Ковельської районної державної адміністрації Віктора Козака, очільника Ковельської районної ради Андрія Броїло, гостя із Білорусі – заступника голови Кобринського райвиконкому Трубчика Валентина та Голобського селищного голови Сергія Гарбарука. У вітальних словах було багато теплих та щирих побажань. Почесними грамотами відзначили чимало жителів Ковельщини за вагомий внесок у розвиток району, віддану працю на українській землі, активну громадянську позицію, захист суверенітету України  та з нагоди 27-ї річниці незалежності. Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув в боях за суверенітет та цілісність України. Завершуючи вітальну частину Сергій Володимирович наголосив, що ми всі є доказом того, що Україна незалежна держава. Своєю відданою працею, щирістю, завзятістю та поведінкою ми це підтверджуємо.

Концертна програма була дуже насичена яскравими номерами і складалсь з більше як двох десятків номерів. 

 
























 

Вітання з Днем Незалежності від музичного колективу з міста Кобрин з Білорусі. 

 

 

Маленькі патріоти з смт.Голоби вітають Україну з Днем Незалежності.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024