В області не знають, що робити з колишньою вузловою лікарнею у Ковелі

27 Серпня 2018, 14:00
Залізнична лікарня 5304
Залізнична лікарня

Як далі працюватиме колишня залізнична лікарня у Ковелі? На це питання намагалася дати відповідь виїзна комісія Волинської обласної ради, яка працювала минулого тижня у Ковелі.

Таку інформацію сьогодні на апаратній нараді у міського голови озвучила начальник відділу охорони здоров’я Лідія Жолінська, – пише ПроКовель

Головуючий Олег Кіндер лише поцікавився у доповідачки результатами роботи обласної комісії.

«В комісії було дві пропозиції: одна пропозиція – просити місто, щоб ми взяли собі на баланс, а інша – подальшому так як вони працюють, розширювати хоспіс. Були пропозиції й коледж переносити», – якось невпевнено відповіла Лідія Жолінська.

Тоді Олег Кіндер взявся конкретизувати сказане своєю підлеглою.

«Я вам допоможу, бо ви так в загальному сказали. Інша пропозиція – це їх перевести на госпрозрахунковий розрахунок. На стовідсотковий госпрозрахунок, тому що порушення чинного законодавства, бюджетного законодавства. Вони не мають права даний заклад фінансувати з обласного бюджету. Із-за чого вони зараз шукають виходи і те, що, якщо вони пустять на стовідсотковий госпрозрахунок, ну тоді побачимо як будуть виживати», – знизив плечима головуючий.

Лідія Жолінська ще додала, що на зустрічі з невідомих причин не було головного лікаря закладу.

Нагадаємо, що комунальний заклад «Волинська обласна лікарня «Хоспіс міста Ковель» створили на базі реорганізованої Вузлової лікарні станції Ковель ДТГО «Львівська залізниця». Він запрацював у березні минулого року. А Ковельська госпрозрахункова поліклініка набула статус правонаступника медичного закладу. Рішення щодо подальшої долі залізничної поліклініки також ухвалювала обласна рада.  

Коментарі
27 Серпня 2018, 17:28
Продати ,зробити казино та бордель,а на землі лікарні побудувати елітні палаци за вкрадені у народу офшорні долари
27 Серпня 2018, 18:49
Перенести від РЕСу( вул.Грушевського) та з вул.Незалежності лікарів до Залізничної лікарні, щоб приїжджим людям було зручно проходити комісію, а не блукати по незнайомих вулицях( все буде знаходитися в одному приміщенні- місця хватає), вкласти потрібні кошти та зробити сучасний центр надання медичних послуг.<br/>Зробити місто залізничників з сучасною медициною....
27 Серпня 2018, 19:31
Для чого місту ота знищена хламота? Немає куди двадцять мільйонів закопати? Ковель має свою сучасну лікарню. Оптимальну, оснащену передовою медичною технікою і кваліфікованим персоналом. Хотіла область погратися &quot;в доктора&quot;? От і граються далі.
27 Серпня 2018, 20:17
спалити к чорту
27 Серпня 2018, 20:18
Галя !!!!!!!!!!!!!! Шо за дела???????
27 Серпня 2018, 21:23
Любаша! Что то делай! А то Ивахов плойку подарил и забила чем нам обязана?
28 Серпня 2018, 00:02
Запитайте у Сталіна. за тоталітарного режиму це була одна з найкращих лікарень. Попасти туда на лікування було крупною вдачею. передове на той час обладнання, кваліфікований медперсонал, безкоштовні ліки. А бндерлоги з жидомасонами знищили медицину в Україні.
28 Серпня 2018, 14:12
&quot;Незнайомка 15:49 27.08.2018<br/>Перенести від РЕСу( вул.Грушевського) та з вул.Незалежності лікарів до Залізничної лікарні, щоб приїжджим людям було зручно проходити комісію, а не блукати по незнайомих вулицях( все буде знаходитися в одному приміщенні- місця хватає), вкласти потрібні кошти та зробити сучасний центр надання медичних послуг.<br/>Зробити місто залізничників з сучасною медициною....&quot;
28 Серпня 2018, 14:19
Теж варіант, але для цього потрібно хоча б приблизно оцінювати вартість ремонту приміщень і всієї будівлі.
28 Серпня 2018, 14:27
Передати ж/д лікарню у повну підпорядкованість Самчуку, тобто створити єдиний медичний центр і за рік-два все тут буде супер!
28 Серпня 2018, 17:20
Самчук точно знає як із дураків витягти гроші на ремонт лікарні досвіду хоч відбавляй але чи може та бізнес лікарня разом із Самчуком полікувати то в багато люду знають які потрібно пожертви нести на кабінети з кондиціонерами а лікувати як бог дасть
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024