Мельниця: як відсвяткували День Незалежності та День села

28 Серпня 2018, 10:08
День села у Мельниці 4027
День села у Мельниці

День села Мельниця, що на території Велицької сільської ради об’єднаної територіальної громади, цьогоріч збігся із найбільшим національним святом – Днем Незалежності України. Відтак на мешканців села, усієї громади та гостей 24 серпня чекала подвійна доза позитиву і незабутніх вражень.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації.

Святкова програма розпочалася із урочистої церемонії підняття Державного Прапора України – «Прапор свій ми гордо здіймемо». Потому, в обідню пору, на тих, хто зібралися на центральній площі, чекали різноманітні спортивні конкурси, ігри та розваги. Традиційно, для малечі діяли атракціони, а дорослі мали нагоду відвідати святкову ярмарку та ознайомитися із виставкою виробів декоративно-ужиткового мистецтва, а також почастуватися національними стравами.

По обіді відбулось урочисте зібрання «Незалежна моя Батьківщина», котре відбулося у тутешньому будинку культури. Незабутні враження подарувала святкова концертна програма «Ми бажаємо всім щастя», у рамках якої тутешні аматори сцени тішили і піснями, і віршами, у яких закодовані любов та відданість своїй Батьківщині – великій і малій.

У цей день також відбувся розіграш лотереї із цінними призами, у якій активно взяли участь мешканці села. 

Усі, а особливо – молодь, чекали на святкову дискотеку – останній пункт у святковій програмі заходів до Дня села.Тож запальними танцями добігло кінця цьогоріч і свято у Мельниці, що стало чудовим завершенням насиченого дня.

 










Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром