У Ковелі відбувся турнір з настільного тенісу на честь 80-річчя тренера Володимира Косяка

29 Серпня 2018, 17:00
Турнір з настільного тенісу на честь 80-річчя тренера Володмимира Косяка 4736
Турнір з настільного тенісу на честь 80-річчя тренера Володмимира Косяка

У Комплексній ДЮСШ імені Євгена Кондратовича пройшов відкритий турнір з настільного тенісу на честь 80-річчя тренера Володмимира Косяка.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь спортсмени з Ковеля, Нововолинська, Луцька, Любомля, Ковельського та Камінь-Каширського районів. Майже півсотні дітей і дорослих виборювали перемогу.

Під час відкриття  заступник міського голови Ігор Прокопів привітав з ювілеєм Володимира Васильовича Косяка та надав йому право розіграти перший сет  з наймолодшим учасником турніру Дмитром Миронюком з села Мощена.

Змагання серед юнаків проходили у трьох вікових групах, а жінки та дівчата грали  без вікових обмежень.

У наймолодшій групі (2007 рік народження і молодші) переміг Міліщук Максим (Ковель), друге місце посів Овірчук Мирослав (с. Мощена), третє – Миронюк Дмитро (с. Мощена).

У середній віковій групі (2005-2006 роки народження) першим був Деркач Іван (Камінь-Каширський район), другим – Остапчук Артем (Ковель), третім –  Гушенюк Максим (Ковель).

Серед старших (2004 р.н.) «золото» здобув Здробилко Богдан. На другому місці – Стасюк Богдан (Ковель), на третьому – Ясашний Денис (Ковель). 

Серед жінок та дівчат найкращий результат у Кречук Оксани (смт Голоби). На другому місці Клімук Анна (Ковель), третьому – Мороз Юлія (Камінь-Каширський район).

У дорослих боротьба проходила у чотирьох групах по 5-6 чоловік у кожній, а також відбулись фінальні зустрічі.

У першому фіналі переміг Шевчук Олег (Ковель), другим був Кривий Іван (Луцьк), третім – Лагоша Дмитро (Луцьк).

У другому фіналі перше місце  виборов Міліщук Віктор (Ковель), друге – Панасюк Сергій (Луцьк), третє – Бівініс Ігор ( Ковель). 

 





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39