Поки не травмувались діти: у ковельському дворі стоїть аварійна гойдалка

31 Серпня 2018, 09:25
Гойдалка 2993
Гойдалка

У Ковелі на вулиці Вололимирська, 87 у дворі стоїть аварійна дитяча гойдалка.

Фото цього розмістив Богдан Мініч на сторінці «Ковель Life».

«Зверніть увагу Ковельська міська рада , Віра Федосюк , Ковельська міська рада, давайте не будемо чекати поки поламає чиюсь дитину», – написав Богдан у дописі.

 





Коментарі
31 Серпня 2018, 12:59
Молодець Богдан Мініч! Вікна вашої квартири якраз виходять на цей майданчик! Тільки чомусь жодного разу не зробили зауважень тим дітям, які роками нищили ці гойдалки. Не бачили? Всі бачили, хто живе у цьому будинку. Поламали самі мешканці та їхні діти - здебільшого підліткового віку. Особливо вечорами. Тоді усім було байдуже. А тепер - зробіть нам!!! Є речі, за які треба відповідати, а не шукати владу. Влада поставила майданчик - гарні були гойдалки. Знищили - от самі і ремонтуйте!
31 Серпня 2018, 14:50
Ти мабуть сліпий і тупорилий. Невже ж ти не бачиш, що погнила дерев"яна частина конструкції. Де ти бачиш сліди руйнування людьми? Ми вже неодноразово звертались до так званої Памідорихи( начальником ЖЕКу її назвати язик не повертається). так та неадекватна наробила такого галасу, що жах. Шкода що не зняли на відео. Тому ми вимушені попередити керівництво міста, що таким неадекватам не місце на таких посадах. Нехай йде та й далі торгує помідорами. Ми збираємо підпист про відсторонення ціеї нарваної людини від посади. Будемо передавати документи на Гарячу лінію в Київ. Іншого виходу не бачимо. міська рада на наші звернення не реагує.
31 Серпня 2018, 15:37
заставити памідориху і її куратора Товстигу покататись на тих гойдалках. Чмошники.
31 Серпня 2018, 16:11
Я от не розумію...невже не простіше буде зробити це самим.зібрались паро татусів і швиденько відремонтували<br/>І всім щастя.у нашому дворі,це роблять дідусі чиї онуки завжди гуляють у дворі.уявіть САМІ!!!!без прохань,з власної ініціативи!!і всі щасливі.і дідусі пишаються собою!!!!і онуки пишаються своїми дідами.і відповідно бережно ставляться до всього у дворі!!!!
31 Серпня 2018, 17:01
з Памідорихи ти нічого не витягнеш. Вона собі зробила 1 групу по психушці. так що її неадекват легко виправдовується. Що візьмеш з пальнутої?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024