У Ковелі відкрили інклюзивно-ресурсний центр

31 Серпня 2018, 10:00
Відкриття інклюзивно-ресурсного центру 11153
Відкриття інклюзивно-ресурсного центру

Унікальний інклюзивно-ресурсний центр, де надаватимуть психолого-педагогічну підтримку дітям з особливими освітніми потребами, офіційно відкрили на Ковельщині. 

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації. 

Інклюзивно-ресурсний центр створений на базі Колодяжненської сільської ради об’єднаної територіальної громади. Адреса центру: м. Ковель, вул. Мєчнікова, 2.  Директор центру – Демчук Тетяна Михайлівна. Ремонтні роботи у приміщенні центру розпочались у червні поточного року, на їх проведення з районного бюджету було виділено кошти у сумі – 45 тисяч гривень та 161 тисяч гривень – кошти об'єднаних територіальних громад. З державного бюджету на оснащення центру надійшло – 186 тисяч гривень.

Вітаючи жителів Ковельщини з визначною подією, заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець зауважила, що саме інклюзивна система освіти, якою опікується Марина Порошенко, дає дитині можливість розвиватися, навчатися, адаптуватися до суспільства.

«В Україні нині відкрито 50 Інклюзивно – ресурсних центрів, це вже четвертий на Волині, згодом, до 5 вересня, у нас запрацює 9 таких центрів. Усі вони дадуть можливість розкрити той значний потенціал, котрий закладений у кожній дитині», – зазначила Світлана Євтихіївна.

Після офіційної частини виступів та привітань, святкового настрою додала мистецька програма, яку підготували діти Колодяжненської ОТГ.

І ось довгоочікувана мить – стрічку перерізано і малеча дружньою юрбою заполонили кімнати центру: хтось приміряв новенькі парти, інші випробовували спортивну гірку, а найменші знайшли собі місце у басейні з м’ячами.

 
















Коментарі
31 Серпня 2018, 17:40
А шо це та шо в вишитому біла ( шо ведуча ) така скривляна , хіба Кашик вже не веселить
31 Серпня 2018, 23:15
Хлопці . Зупиніться. Навіщо ще на такому піаритися? Я розумію що скоро вибори, але ж ви тільки державні гроші. Наші гроші тратите а не свої! Задумайтесь якщо у вас є ще совість
31 Серпня 2018, 23:58
То точно
01 Вересня 2018, 23:47
А вони тільки і вміють це робити !Хай вся ця команда ще розкаже який спокій і благополуччя забезпечено у школах Колодяжненської с/р і які плани реалізувади по новому ! Люди скажуть велике дякую ... і побажають здоров я !
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром