Ковельчани взяли участь у змаганнях з боча на кубку Світязя

02 Вересня 2018, 09:38
Маневичани взяли участь у змаганнях з боча на кубку Світязя 1820
Маневичани взяли участь у змаганнях з боча на кубку Світязя

У селі Пульмо з 27 по 30 серпня відбулись змагання з боча на кубок Світязя серед людей з інвалідністю.

Учасники з Ковельського, Камінь-Каширського, Старовижівського, Любомльського, Ратнівського, Любешівського, Рожищенського районів, міста Луцька та міста Червоноград (Львівської області) зібралися у населеному пункті для того, аби позмагатися в грі боча, а також відпочити та поспілкуватися.

Стало це можливо за ініціативи громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» та за підтримки Шацької районної ради, Шацької районної державної адміністрації, Шацького національного природного парку, благодійників та релігійної місії «Карітас-Спес».

Маневицька  ГО «Довіра» також мала змогу прийняти участь у змаганнях. І хоча команда Маневич була не чисельною, всього три учасника, але «Довірівці» повернулися не з пустими руками. Кожен учасник завоював по бронзовій медалі.

До слова, минулоріч Волинська область стала п’ятою з 13 областей учасників чемпіонату. 2018 рік оголошений – роком гри з бочі, тож вже пройшли змагання в Ковелі, Володимирі-Волинському та Маневичах, також регулярно організовують в таборах, де є ті хто може брати участь.

На сьогодні організатори шукають благодійників та спонсорів, аби провести Кубок Полісся з боча.







Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39