У Ковелі відкривають соляну шахту для дітей і дорослих

02 Вересня 2018, 10:21
Соляна шахта у ТЦ «Парк Сіті» 12983
Соляна шахта у ТЦ «Парк Сіті»

Сучасна соляна шахта запрацює у ТЦ «Парк Сіті» вже у вересні.

Перший сеанс обіцяють безкоштовний.

Для маленьких клієнтів у шахті влаштували ігрову кімнату, де будуть транслювати мультфільми, щоб діткам було весело і цікаво проводити час оздоровлення.

«Відвідуючи соляну шахту, Ви природним чином підвищуєте імунітет, нормалізуєте обмін речовин, полегшуєте або вилікуєте хвороби дихальної системи, полегшите або повністю знімете алергічні загострення, позбудетеся від шкірних захворювань, підготуєтеся з дитиною до відпустки на морі. І це далеко не повний список», – повідомляють організатори.

На сеанси в соляну шахту потрібно записуватися заздалегідь. Це можна зробити в телефонному режимі за номером 0501616153, через сайт www.solroom.com.ua або безпосередньо за адресою: ТЦ «Парк Сіті» – 1 поверх, вхід з парковки.

Також підписуйтеся на Інстаграм, запитання можна ставити у Viber  або Telegram.

 

Соляна шахта
Соляна шахта



 

Довідково:

Соляні печери – це спеціально обладнані приміщення. Їх стіни, стеля, а також всі предмети інтер’єру покриті соляними блоками. Така конструкція впливає на формування внутрішнього мікроклімату, в якому відбувається вивільнення іонів кальцію, йоду, а також натрію й інших елементів. При цьому інтенсивність цих процесів істотно вище, ніж в природі, з-за іонізатора. 

Дана процедура підходить як дорослим, так і дітям, і має не тільки високий терапевтичний ефект, а також розслаблюючу та заспокійливу дію, що є важливим в умовах сьогодення. 

Показанням для застосування даної процедури є: гострі, обструктивні та рецидивуючі бронхіти, астма, тривалі алергічні кашлі, риніти, хронічні фарингіти, часті ангіни, атопічні дерматити, профілактика ГРВІ, грипу, сезонних простудних захворювань, інші хвороби. 

Незалежно від того, з якою проблемою ви приходите в соляну шахту, рекомендовано відвідати не менше 20 сеансів протягом місяця. У цьому випадку цілющий ефект гарантований. Якщо ж ви не страждаєте серйозними захворюваннями і вирішили відвідати соляну шахту в профілактичних цілях, цілком достатньо буде пройти курс з 10 відвідувань.

Незважаючи на плюси соляної печери, процедура протипоказана при багатьох патологіях і розладах. Утриматися від відвідування кімнати необхідно у наступних випадках:

  • туберкульоз, навіть у залеченном стані;
  • гіпертонія другого ступеня і вище;
  • патологія нирок;
  • загальна інтоксикація, до повного очищення організму;
  • емфізема, навіть на ранній стадії;
  • порушення коронарного кровотоку;
  • наявність відкритих ран і гнійників;
  • підвищена температура тіла;
  • будь-які захворювання, знаходяться в стадії загострення.  

Один сеанс у соляній шахті можна сміливо порівняти з одним днем перебування на морі.  

Коментарі
03 Вересня 2018, 18:21
Вона ще при Союзі була відкрита. Для всіх. Правда, тривалий час була декомунізована.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром