Учні Ковельської гімназії побували на екскурсії у країнах Євросоюзу

02 Вересня 2018, 13:00
Міжнародний проект «Пізнай Європу» 4126
Міжнародний проект «Пізнай Європу»

З 14 по 21 серпня учні Ковельської гімназії стали учасниками Міжнародного проекту «Пізнай Європу», який підготувала Вища школа управління та адміністрації міста Ополє Республіки Польща. Це був культурно-освітній візит до країн Євросоюзу.

Про це повідомляється на сайті гімназії. 

Гімназисти відвідали Ополє та Краків ( Польща), Відень (Австрія), Ніццу (Франція) , Прагу (Чехія) та Королівство Монако. Учасниками проекту стали випускники Гарбуз Вероніка та Гарбуз Віталій, кращі учні гімназії Купрійчук Соломія та Сачук Анна (7-А клас), Коренга Антоніна (6-А клас), Король Крістіна та Бірук Катя (4-А клас), Збойчик Артем (3-Вклас). Супроводжували учнів учителі гімназії Гарбуз Вікторія та Приступчук Зоя, а також мама учня Збойчик Вікторія.

«Передати всю неповторність Європи, яка відкрилась перед нашими очима за ці 7 днів, неможливо, проте ми мали справжнє задоволення бачити цю красу, збагачуватись духовно, тому радимо всім приєднуватись до проекту, адже успіх залежить від нашого бажання, а бажання є найпершим мотиватором до дії», – ділиться враженнями вчитель гімназії Зоя Приступчук.

 


Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром