Городище: біля церкви відкрили дитячий майданчик та відремонтували зупинку

02 Вересня 2018, 15:00
Дитячий майданчик у селі Городище 5831
Дитячий майданчик у селі Городище

У селі Городище Дубівської ОТГ біля церкви відкрили дитячий майданчик.

Про це повідомляє голова Дубівської громади Роман Троцюк на своїй сторінці у Фейсбук.  

До православного свята Успіння Пресвятої Богородиці у селі Городище спільними зусиллями був реалізований проект з благоустрою території біля церкви, відремонтована та розмальована автобусна зупинка та збудований дитячий майданчик. Також напередодні свята була відремонтована пряма дорога між селами Городище та Гредьки.

На це було виділено 80 тисяч гривень із місцевого бюджету. До благоустрою були залучені меценати: ТзОВ «Облапське» – Леонід Самчук, який подарував дитячий майданчик, керівник сільськогосподарського товариства «Ратнівський аграрій» – Леонід Чернецький, який профінансував частину благоустрою та лісогосподарське підприємство СЛАТ «ТУР» в особі Смаля Олександра, яке подарувало громаді гарний паркан для дитячого майданчика.

«Хочеться відзначити художника, жителя нашої громади з села Красноволя – Степанюка Андрія, який гарно розмалював частину зупинки. Згодом зупинка набере ще гарнішого естетичнішого вигляду завдяки роботі Андрія. Хочеться відзначити також жителів села Городище, які взяли активну участь в будівництві майданчику, ремонті зупинки. Разом ми здатні перетворити недоглянуту територію в прекрасне місце для відпочинку не тільки для дітей, а й створити місце для відпочинку дорослих, як фізично так і духовно», – зазначив у дописі Роман Троцюк

 













Коментарі
02 Вересня 2018, 21:20
Молодці! Школу закрили майданчик відкрили . Через декілька років Троцюк буде гойдатись на тому майданчику, бо дітей в Городищі не буде.
02 Вересня 2018, 23:39
Оце майданчик? 1 гірка вже майданчиком називається?
02 Вересня 2018, 23:48
Пани можновладці підприємства відкривайте а не зупинки ви ще б телебачення привезлиб і показали б які ви хазяї .Все те що ви робете не потрібне реклами бо ви за те получаєте гроші і не малі.Себе хвалити не гарно нехай вас люде похвалять
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром