У Ковельській колонії відбулась спартакіада

02 Вересня 2018, 16:00
Переможці спартакіади 3830
Переможці спартакіади

Традиційно у Ковельській виховній колонії проводяться підсумкові змагання заочної спартакіади серед неповнолітніх засуджених, яка цьогоріч є двадцять девʼятою.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Під час підготовки та проведення спортивного форуму до суддівства залучалися керівний склад Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та виховної колонії, представники служби у справах дітей, відділу молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.

За результатами змагань ІІІ етапу визначалася особиста і командна першість з кожного виду спорту.

Нагордження переможців супроводжувалось цікавими конкурсами, а також зустрічами засуджених із відомими спортсменами Ковельщини. Переможцем спартакіади визначено команду групи № 1 (вихователь, капітан внутрішньої служби Колодюк Сергій Васильович, капітан Тимощук Яків).

Команда-переможець нагороджена перехідним кубком, дипломом, спортивним інвентарем і солодкими призами.

Засуджені, які зайняли призові місця в особистій першості та команди-призери нагороджені медалями відповідно першого, другого та третього ступенів, грамотами, спортивним інвентарем та солодкими призами. Переможці та призери спартакіади в особистому та командному заліках заохочені адміністрацією колонії (всього заохочених 40 вихованців).

 



Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024