Дубове: як у громаді вітали з Днем підприємця

03 Вересня 2018, 09:10
Напередодні свята у Дубівській громаді відбулася зустріч з підприємцями громади 3710
Напередодні свята у Дубівській громаді відбулася зустріч з підприємцями громади

У першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Напередодні свята, у актовій залі Центру культури та дозвілля села Дубове на запрошення сільського голови Романа Троцюка зібралися представники сфери підприємництва, на честь яких організували невеликий концерт та лунали вітання з професійним святом. 

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації

Цікавою частиною свята стало відзначення підприємців за різними номінаціями. Відтак, у номінації «Бізнес-стабільність» нагородили керівника ТОВ «Калина» Мирослава Цергера, у номінації «Бізнес леді» відзначили Тетяну Чирук, директорку ТзОВ «Центр «Ковельгеодезія». Виокремили й категорію «Молоде підприємство», за якою нагородили ПП « Приватбуд». У номінації «Благодійність» нагородили Леоніда Самчука – директора СТзОВ «Облапське».

«Саме від роботи підприємств, що сплачують податки в бюджет громади залежить її розвиток.  Ми часто мріємо про закордонного інвестора, який прийде до нас та створить робочі місця, наповнить бюджет податками. На мою думку найкращий інвестор – це наші підприємці, які проживають в нашій країні разом зі своїми сім’ями, дихають тим же повітрям, що й ми. Ці інвестори заробляють статки на нашій території витрачають на нашій території, стимулюючи розвиток економіки та змушені вболівати за екологію, оскільки проживають в цьому середовищі. Метою зустрічі було налагодження відвертості та довіри. Ми хотіли від бізнесу почути проблеми які в них виникають та врахувати в подальшій роботі заходи, що допоможуть їх вирішити (в межах наших можливостей)», – написав голова Дубівської ОТГ Роман Троцюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, однією з ідей, яка прозвучала від бізнесменів на зустрічі – було створення у громаді бази даних вакансій робочих місць на їхніх підприємствах та наділення інспектора праці, який працює в ОТГ вповноваженнями як центру зайнятості (пропонувати жителям громади вільні робочі місця на підприємствах громади та створювати базу даних людей, які шукають роботу). Була запропонована також і співпраця між школами та підприємствами, працівниками культури та підприємствами.

«Саме нові нестандартні формати співпраці можуть прискорити процеси реформ в країні», – додає Роман Троцюк. 

 

1

1







Коментарі
03 Вересня 2018, 16:22
леді чирук - це звучить. майже леді чатерлей. правда трішки негабаритна.
04 Вересня 2018, 14:36
ПП Приватбуд вже 15 років від дня заснування
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром