Як у ковельській школі №12 пройшов Перший дзвінок

03 Вересня 2018, 16:15
Першокласники школи №12 15109
Першокласники школи №12

Сьогодні, 3 вересня, у Ковелі стартував новий навчальний рік. У всіх школах відбулись урочисті лінійки. Цьогоріч у нашому місті за парти сяде 9560 учнів, з них –1131 першокласник.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Зі святом велику родину школи №12 приїхав привітати міський голова Олег Кіндер.

Найбільше уваги сьогодні було приділено першокласникам. Цьогоріч 140 хлопчиків та дівчаток вперше прийшли до школи №12. А загалом 1023 учні здобуватимуть знання у цій школі.

Дебютним видався цей перший навчальний день і для Ігоря Щура на посаді директора закладу. Він щиро подякував своєму попереднику Сергію Швораку за ті напрацювання, які є у дванадцятій школі, за те, що вдалось сформувати чудовий колектив професіоналів та запевнив, що і надалі він докладе максимум зусиль, аби примножити славні здобутки.

Особливої врочистості святу додав виступ першокласників. За промовами маленьких школяриків уважно стежили старшокласники, але особливо хвилювались батьки, дідусі та бабусі.

За традицією одинадцятикласники прийняли своїх молодших друзів у шкільну родину, зачитавши їм свою настанову. На закінчення урочистої частини учень випускного класу Андрій Артемук та першокласниця Божена Кисляк дали сигнал першого дзвінка на новий навчальний рік.

 


























Коментарі
03 Вересня 2018, 20:15
Ну як ще без палкого виступу гостей які один одному дякували. Реформа освіти в дії. У міського голови більше немає роботи. Все в місті зроблено. Вулиці прибрані дороги відремонтовані все як у хазяїна. От і їздить заправки відкриває в школи вітати заїжджає бо все зроблено скрізь порядок.
04 Вересня 2018, 01:33
Скажіть де парти для першокласників? <br/>Де підручники? <br/>Чому я маю кожен рік скидатися на фонд класу і школи, купувати дошки і книжки ?<br/>Чому у класу де навчався моя дитина не має свого кабінету?<br/>ДЕ ВАШІ РЕФОРМИ ОСВІТИ ?<br/>Ще мера припхали, якого на лінійці ніхто не слухав.
04 Вересня 2018, 09:42
А Кіндер дійсно лох.
04 Вересня 2018, 10:22
Скідаєшся бо така твоя карма. Закатай в класі істерику гримни по столі. Виламай двері, і ніхто тебе не буде чіпати. Штунди і вискочкі з комітету лохів буть тебе оминати сторою, недай боже, ше челюху кому на бік поставиш. І головне прихоть на збори залояним і з голубим беретом. Слава ВДВ!
04 Вересня 2018, 21:37
Наша ЗЗСО №12 найкраща а ці коментарі просто наклеп. У нас чудові вчителі . Я дуже рада навчатися у цій чудовій школі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРОСТО СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04 Вересня 2018, 23:49
Конешко супер без плазми ,проектора і ремонту з нятяжним потолком зробленим точно не за кошти школи. Нефіга знань не дають учителя, працювати винекофортних умовах немогуть. А вина всьому батькі! Тож обіжу вчителя оцінкі занижать. Та хер на ту учобу гроші порахував, годинника знаєш по складах прочитав і все ти поліцай!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром