Як школи Дубівської громади зустріли першокласників

04 Вересня 2018, 11:15
Перший клас у селі Облапи 9130
Перший клас у селі Облапи

Школи Дубівської громади привітно зустріли своїх вихованців у новому 2018-2019 навчальному році.

Про це повідомляє голова Дубівської ОТГ Роман Троцюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Він зазначає, що задля підготовки приміщень для перших класів у рамках Нової української школи вчителі були змушені працювати під час відпусток, велику допомогу надавали батьки, які долучались до збирання нових меблів, оформлення класів. Впродовж літа школи Дубівської громади зміцнили матеріально-технічну базу. На оснащення було витрачено близько 850 тисяч гривень, не враховуючи спонсорської допомоги.

Зокрема, у школах Дубівської громади цього року були реалізовані такі проекти: 

  • школа села Бахів – перекриття та утеплення приміщення школи, будівництво другого пожежного виходу та ремонт стелі в приміщенні їдальні, майстерні та кухні (витрачено на роботи близько 1,6 мільйон гривень);
  • школа села Облапи – покладено 560 м2 бруківки за кошти директора ТзОВ «Облапське» Леоніда Самчука;
  • школа села Вербка – триває будівництво нової твердопаливної котельні, нового корпусу, який включає в собі приміщення спортивного залу, актового залу на 120 сидячих місць та нової сучасної їдальні (планується в поточному році освоїти не менше 9 мільйонів гривень);
  • школа села Дубове – своїми силами був збудований склад для дров, до початку опалювального сезону буде реалізований проект з заміни теплотраси на попередньо ізольовані труби (вартість реалізації проекту згідно кошторису 610 тисяч гривень).

«Отже, кожна школа громади отримала крім фінансування на зміцнення матеріально-технічної бази кошти на капітальні видатки. Світлини приміщень, де навчатимуться першокласники Дубівської громади пропоную вашій увазі», – написав Роман Троцюк у дописі.

 

1
Облапи
Облапи

2



Дубове
Дубове


1





Вербка
Вербка



1

Бахів
Бахів




Коментарі
04 Вересня 2018, 17:24
Перше що кидається в очі - це одноосібні парти. І це дуже добре, дорогі мої. Нарешті зрозуміли, що дитина - це особистість, маленька людина. Інтерактивні дисплеї, навчання у формі гри та діалогу, це просто щось неймовірне!! І не треба боятись інновацій, в розвинених країнах дітки вже давно навчаються по таких системах.
05 Вересня 2018, 16:09
шановний пане КОСМОС , чому ти падлюко не згадав про закриту школу в Городищі, про відмову в довезенні частини городищенських дітей до школи, про провальний виступ школярів з ДубівськоЇ школи на обласних предметних олімпіадах - жодного призера (не дивлячись на те, що половина всіх учасників стають призереми)... І таких прикладів "вдалих виступів" школярів з опорної школи безліч. Твої опуси про освіту такі ж як і вся твоя діяльність на посаді голови - ми вже тішимось сонячними електростанціями , сміттєпереробним заводом, меблевою фабрикою та іншими "космічними" проектами. Начувайся, Скотиняко.
05 Вересня 2018, 23:56
Перед виборами на посаду в Дубівську ОТГ мене до міста підвозив Петро Обедков. Я йому задав питання навіщо він агітує за Наташу Тхоржевську? Адже її люди не виберуть. Його відповідь мене трішки приголомшила! Я знаю, що її не виберуть, але вона справжній керівник і вона зможе покращати життя громади. А Рома гарна людина для дома та своїх рідних, як керівник він просто нікчемний і бездарний. Десь він в своєму розвитку років 14 чи 16 зупинився і все. Але за Наташу не будуть голосувати тому, що вона буде вимагати всіх працювати, а це нашим людям не подобається, їм краще бути роздолбаями і ні за що отримувати гроші. Я працював керівником все життя і трішки навчився розбиратися в людях. Таких Ром в мене було 2 капітана, я навіть можу сказати йому чим він хворіє. Я ж радянський офіцер, а не хер!))) Міцно пожаліїте, що вибрали Романа. Оце були його слова. Після цього я голосував за Наташу!
06 Вересня 2018, 19:08
Шановний пане голово! Вислухали Ваш виступ на святковій лінійці Першого дзвоника. Звичайно, те, що першокласники будуть навчатися в прекрасно облаштованих класах - це чудово!!<br/>Але скажіть , будьте ласкаві, як керівник такого рангу, як Ви, не володіє інформацією про досягнення учнів тієї школи, де він виступає з вітальним словом ?! Чи Ви свідомо принизили педколектив та учнів з якихось своїх міркувань?!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024