У Ковелі відбувся відкритий Олімпійський урок

07 Вересня 2018, 09:21
Олімпійський урок у Ковелі 3663
Олімпійський урок у Ковелі

З нагоди Дня фізичної культури та спорту у Ковелі  відбулось спортивне дійство – відкритий Олімпійський урок. Це було свято спорту та радості, де 160 дітей показали свої спортивні навички.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Після урочистого відкриття, що проходило біля пам’ятника борцям за волю України, відбулась фотосесія з переможцями чемпіонату Європи з веслування на човнах «Дракон» Сергієм Семенюком, Яковом Дудкою, Олександром Савлуком.

Усі загальноосвітні навчальні заклади міста проводили відкрите заняття, за яким спостерігали батьки та мешканці міста. Вчителі фізичної культури заздалегіть підготувались до цього уроку. Кожна школа його проводила в різних формах.

По завершенню були проведені конкурси з легкоатлетичного естафетного бігу з жонглюванням м’ячем, стрибків через скакалку. За підсумками змагань у конкурсі жонглюванням м’ячем ІІІ місце виборов Кирило Корець (НВК №13), ІІ – Ярослав Савлук (школа № 7) і І місце здобув Вадим Сич (школа № 12).

У конкурсі з стрибків через скакалку ІІІ місце посіла Тетяна Пунда (школа № 12), ІІ – Вероніка Пашкуда (школа № 10) і І місце – Софія Слюсар (школа № 3).

У командному конкурі з легкоатлетичного естафетного бігу ІІІ місце у міської гімназії, ІІ – у ЗОШ № 5 і переможцем стала команда ЗОШ № 1.

На церемонії нагородження відбулась теоретична вікторина на спортивну тематику. Всі учасники цих цікавих змагань були нагороджені солодкими призами. Переможці і призери спортивних конкурсів — грамотами та смачними подарунками. 

 











Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром