Як пройшла посвята у студенти в Ковельському медичному коледжі

08 Вересня 2018, 17:00
Посвята у студенти в Ковельському медичному коледжі 7001
Посвята у студенти в Ковельському медичному коледжі

У Ковельському медичному коледжі відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Знань та посвяти першокурсників у студенти. 

Про це повідомляється на сайті Ковельського медичного коледжу.

Розпочалася святкова урочиста з вітального слова директора коледжу Олени Григоли, яка побажала студентам наснаги, наполегливості та натхнення для досягнення поставлених життєвих цілей, батькам витримки та здоров'я, викладачам – творчих успіхів і натхнення.

Незабутнім і хвилюючим для першокурсників став момент зачитання наказу «Про зарахування студентів І курсу». Щасливих юнаків і дівчат, які вперше одягли білі халати благословив отець Василь, благочинний Ковельського міського деканату, настоятель Свято-Благовіщенського собору і побажав миру, добра і милосердя та душевного спокою.

Вже традиційно студенти старших курсів Мазурок Ольга, Омелянюк Ангеліна та Клекоцюк Ольга передали молодому поколінню символи знань – ключ, студентський квиток та залікову книжку.

У кінці урочистості майбутні медики виголосили клятву, яку зачитала студентка спеціальності «Фармація» Яворська Валерія і дали урочисту обіцянку присвятити своє життя благородній справі – боротьбі за здоров’я людини, берегти та примножувати кращі традиції коледжу, бути гідними почесного звання студента-медика.

 










1


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024