У Ковелі привітали працівників газової промисловості

09 Вересня 2018, 15:00
У Ковелі привітали працівників газової промисловості 1890
У Ковелі привітали працівників газової промисловості

Сьогодні, 9 вересня, в Україні відзначають День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Напередодні свята відбулися урочистості з цієї нагоди.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Колективи Ковельського відділення ПАТ «Волиньгаз» та ТОВ «Волиньгаззбут» прийшли привітати перший заступник міського голови Михайло Гетьман, представники районної влади.

«Незважаючи на усі труднощі, підприємство продовжуєте успішно працювати. Завдяки вашій наполегливості та професіоналізму ковельчани почуваються комфортно у своїх домівках. Приємно, що чисельність Вашого колективу зростає, він поступово оновлюється. А це свідчить про стабільність. То ж дозвольте ще раз привітати Вас із професійним святом та побажати всім міцного здоров’я, тепла та достатку», – мовив Михайло Олександрович.

У цей святковий день не обійшлося й без нагород. Зокрема, Почесну грамоту Ковельської міської ради отримали: монтер із захисту підземних трубопроводів Роман Питель та слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування Роман Лей.

Завершити захід на позитивній ноті допоміг художній колектив «Родинонька». Аматори виконували українські пісні, здебільшого – жартівливі. 

 




1






Коментарі
09 Вересня 2018, 19:49
<p>Пасенковський! Якого біса ти там сидиш з цими [ОБРАЗА] які відключають газ в будинках де живуть діти? На благання матерів не реагують ніяк! Це [ОБРАЗА] Ковеля зібралась, та ще й святкує на сльозах ковельчан.</p>
10 Вересня 2018, 02:01
Вже мабуть газ до бомбосховища провели
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024