Дружина екс-радника Олега Кіндера судиться із Ковельською міськрадою

10 Вересня 2018, 10:13
Інна Конащук 4474
Інна Конащук

Мале приватне підприємство «Землемір», яким керує ковельчанка Інна Конащук, звернулося з позовом до Ковельської міської ради про визнання протиправним та скасування рішення від 26 квітня 2018 року № 36/46 «Про відмову у поновленні договору оренди землі».

Інна Конащук вважає, що порушені її права, як орендаря земельної ділянки, на продовження договору оренди землі. Звертаючись до суду, вона фактично має намір усунути порушення свого переважного права на оренду земельної ділянки, яке, на її думку, порушується вищевказаним рішенням міської ради.

Позовну заяву було подано до Волинського окружного адміністративного суду, який ухвалою від 3 вересня відмовив у відкритті провадження у справі, оскільки даний спір має вирішуватися в порядку господарського судочинства. При цьому сплачений судовий збір у сумі 1762 гривень мають повернути позивачці.

Нагадаємо, що дружину екс-радника мера Ковеля попередили, щоб демонтувала свій павільйон.

Коментарі
10 Вересня 2018, 16:41
А цікаво, інтереси міської ради в суді буде представляти адвокат (так як тоді, коли судився Кіндер) чи виконкомівські юристи? Якщо виконкомівські- рахуйте міська рада справу програє. Хто піде проти свого працедавця? Ми всі дорослі люди, і розуміємо, яку гру ведуть Кіндер, Федосюк, Логвінов, Мурай. Конащуки дуже багато знають про всі земельні оборудки. І як же не знати, якщо ідейним натхненником більшості з них був сам Конащук. Тому реально підтримувати мешканців будинків, які виступають проти існування того павільйона в їхньму дворі, посадовці не збиралися і не збираються. З іншого боку, мешканці не здаються, і Кіндер розуміє, що це є проблема., особливо з огляду на те, що наближаються вибори. А його однопартієць Конащук- це втілення всіх тих "чеснот", проти яких так "бореться" їхня партійна "багіня" Юлька. А так, якщо рада суд програє, а вона його обов"язково програє, якщо не буде реального захисту, то будуть і вовки ситі, і вівці цілі. Кіндер на сесії розведе руками, і скаже, що це так вирішив суд.
10 Вересня 2018, 17:57
спаліть нахєр.
10 Вересня 2018, 18:09
Для того, щоб проект рішення, яке підготував пан Логвінов (не зважаючи на виявлені поліцією порушення будівельних норм, допущених п. Конощук) потрапив на земельну комісію, а потім на сесію, його правомірність була узгоджена юридичним відділом міськвиконкому, де юристи звичайно ж не побачили підстав для відмови в продовженні договору оренди, а тому, дали зелене світло проекту рішення. За такі правові висновки вони мабуть не лише заробітну плату отримують. В звязку з тим, що рада відмовила Конощук І. в продовженні договору оренди, то в даному судовому процесі міська рада є відповідачем. Маючи у штаті виконкомівських юристів, які отримують заробітну пплату із грошей які надходять у казну від платників податків, міська рада зобовязана уповноважити їх захищати інтереси міської ради, а саме: рішення від 26 квітня 2018 року № 36/46 «Про відмову у поновленні договору оренди землі». Що виконкомівські юристи плестимуть в суді - це вже інша справа, ми проконтролюємо і не дивлячись на те, що суд буде в Луцьку, ми маємо транспорт і бажання щоб їздити і не пропустити жодне судове засідання. У справах проти Кіндера була інша ситуація. Там Кіндер був сам собі барин, хотів два адвокати - платив двом, а захотів би десять - платив би десятьом! У справах по земельних ділянках атовців, які блискуче програла міська рада - ходили в суд виконкомівські юристи і зараз вони зобовязані справу виграти. Якщо ж Кіндер найме адвокатів для справи по Конощук, то йому прийдеться шукати адвокатів для свого захисту,
10 Вересня 2018, 19:31
Адвокатів має наймати Конащук
10 Вересня 2018, 19:49
Конащук має найняти для своєї дружини і проти неї? Круто!
10 Вересня 2018, 19:49
Конащук має найняти адвокатів для своєї дружини і проти неї? Круто!
11 Вересня 2018, 23:23
КОЛИ Ж ЦЯ ВЖЕ ЖАБА КНОПІВСЬКА ЗДОХНЕ
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024