У Ковелі людей налякав чорний пакунок, який знайшли біля Центру реабілітації дітей з інвалідністю

10 Вересня 2018, 16:00
Ковельський Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю 2905
Ковельський Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

Невідомий предмет, який рано-вранці помітили біля Ковельського Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю його працівники, не на жарт їх наполохав.

Про це пише «ПроКовель».

Згодом правоохоронцям вдалося з’ясувати, що в тому підозрілому пакунку лежали речі для літньої людини. Про цей випадок на апаратній нараді у мерії повідомила представниця Центру.

На жаль, у розмові із журналістом сайту «ПроКовель» жіночка відмовилася називати своє ім’я і посаду, мотивуючи це тим, що вона не є публічною особою. Але у присутності керівників структурних підрозділів і управлінь виконавчих органів влади представниця Центру розповіла, що ця «незвичайна ситуація» трапилася у четвер.

«Прийшовши на роботу, біля пандуса ми виявили незнайомий предмет. Такий пакет чорний був обтягнутий повністю скотчем. Визвали міліцію. Приїхала патрульна служба. Почали розбирати, відрізувати, дивитися, чи немає вибухових предметів. То вибухових предметів не виявили. Піротехнікам подзвонили, щоб уже не їхали. А там були речі. Хтось приніс для старшої людини. Ті речі передали в центр територіальний», – повідомила представниця Центру.

«А от мені цікаво: вибухотехніків не дочекалися, почали самі розрізати, дивитися, чи зірветься, чи не зірветься?», – розпитувався у начальника відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Юрія Дідковського головуючий Олег Кіндер.

«Ну, робили акуратно», –  наче намагалася виправдати дії патрульних представниця реабілітаційного Центру для інвалідів.

«Вони нєжно робили», – чи то жартома, чи всерйоз відповів на зауваження мера Юрій Дідковський.

«А нєжно», – здивувався міський голова, чим викликав у залі сміх присутніх.

«Я передзвоню їм», – уточнив начальник відділу.

«У вас все шляхом опитування. Я зрозумів», – мовив Олег Кіндер.     

Коментарі
10 Вересня 2018, 20:42
Це Верес не справляється зі своєю роботою....такими чорними пакунками всі вулиці заставлені
10 Вересня 2018, 22:35
Кіндер цілком правий. Патрульні в жодному разі не повинні були відкривати коробку. Якщо відслідкують статтю, то хлопцям перепаде на горіхи. Це серйозне порушення.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024