Ковельчанин Тарас Романчук, який грає за футбольну збірну Польщі, отримав травму хребта

11 Вересня 2018, 10:36
Тарас Романчук 4310
Тарас Романчук

Перед матчем «Ліга націй» Італія – Польща 26-річний капітан «Ягеллонії», ковельчанин Тарас Романчук отримав на одному з тренувань травму хребта, через яку не зміг зіграти в товариській грі проти Ірландії.

Не готувався Тарас і до спарингу з ірландцями, який відбудеться у сьогодні, 11 вересня. Польські ЗМІ пишуть про серйозну втрату нового наставника «кадри» Єжи Бженчика, – йдеться на сайті «Футбол 24».

Як інформує речник Польського футбольного союзу, в «біло-червоній» збірній вирішили відправити Романчука назад у клуб, аби той пройшов курс консервативного лікування. Наразі не повідомляють про серйозність пошкодження, про яке стало відомо в п'ятницю, 7 вересня, вдень. Гру проти Італії Тарас переглянув на трибунах стадіону в Болоньї.

Травма уродженця Ковеля – не перша проблема Бженчика. Це вже третій гравець, який вибуває через травму в останні дні. Раніше збірна Польщі залишилась без двох гравців: Рибуса та Макушевського. Натомість автор єдиного гола у ворота Італії, півзахисник Наполі Пйотр Зєлінскі передчасно покинув поле через травму щиколотки.

Нагадаємо, раніше Район.Ковель повідомляв, що Тарас Романчук дебютував за збірну Польщі.

Коментарі
11 Вересня 2018, 17:48
Тепер він не потрібен як польщі,Так і україні. Зрадник, він і на Говерлі зрадник
12 Вересня 2018, 00:44
Ну чого ж він зрадник. Він вибрав, де краще, де його більш оцінять і заплатять. Краще вже в Польщі грати, ніж в цих помийних волинях та вересах.<br/> Чогось пороху або коломойському та іншим юлькам ніхто не кине в очі, що вони зрадники, бо мають громадянство інших країн.
13 Вересня 2018, 01:06
він потрібен скрізь, де б він не був, Тарас хороший друг, він допомагає всім, у ньому стільки милосердя... якому ти маєш по-заздрити, Як може людина жити у світі і мати стільки злоби.... скільки у тобі злості та засдрості, ти не потрібне нікому це дійсно так, дивись у своє стойло і нюхай своє смердюче лайно. Ти ще пишеш &quot;тренер&quot;???, та ти на хороше імя людини не заслуговуєш. Бидло воно і є бидло. Не потрібно зловредствувати, воно ж тобі воздасться.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024