У Ковелі патрульні затримали п'яного водія, який поводився агресивно

12 Вересня 2018, 08:45
Нетверезий водій у Ковелі 3757
Нетверезий водій у Ковелі

Патрульні знешкодили нетверезого й агресивного водія, в діях якого була загроза громадянам.

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції у Фейсбук.

10 вересня близько 15 години патрульні у Ковелі отримали повідомлення, що водій «BMW» поводиться агресивно та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Даний автомобіль і водія полісмени виявили в лічені хвилини та зупинили для перевірки.

40-річний чоловік мав всі явні ознаки алкогольного сп’яніння, при спілкуванні поводився нервово й агресивно і навіть намагався втекти. При затриманні пошкодив нагрудну камеру поліцейського, кинувши її на землю. Пройти перевірку чоловік відмовився і на місці, і в медзакладі.

Патрульні склали на нього протоколи: за керування в стані сп’яніння, за дрібне хуліганство, за злісну непокору правоохоронцям.

 

 

Коментарі
12 Вересня 2018, 12:08
Поліцейськи в таких випадках при непокорі явно п'яного водія повинні негайно застосувати спец засоби . Тому що складається враження ,що вони його бояться ...
12 Вересня 2018, 19:10
Хлопці та не бійтеся ви тих п'них покідьків, їх взагалі стріляти треба. Вони тільки плакати починають, коли в когось життя забрали , тоді л'ють коров'ячі сльози!
14 Вересня 2018, 12:18
Кляті алканафти зовсім совість втратили, гасають по містах, убивають людей... а оцей вот ще й типу &quot;християнин&quot;, хрестика почепив - одразу видно, що церкви не виконують своїх функції, тах в них такі &quot;хороші&quot; прихожани, що вулицями п&quot;яні гасають...<br/>Сучасне &quot;виховання&quot; таке, що тепер бидлота тим клятим алкоголем все на світі &quot;освячує&quot; від весілля до похорону!!! Отак і спиваються українці, депопуляція та занепад....<br/>Весь час п&quot;ють, а потім дивуються, чого з тої ніщети не можуть вибратися....
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024