У Ковелі до нового навчального року оновили художню школу

16 Вересня 2018, 15:51
Художня школа імені Андроника Лазарчука 3513
Художня школа імені Андроника Лазарчука

Цьогоріч, плануючи ремонтні роботи у навчальних закладах міста, особливу увагу приділили закладам естетичного виховання. Зокрема, влітку будівельна бригада активно працювала у художній школі імені Андроника Лазарчука. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У приміщенні тут періодично проводились косметичні ремонти. Впродовж останніх років оновлено кілька класів, замінено вікна та двері.

Тепер капітально відремонтували коридор, творчу майстерню та кабінет директора, на що з місцевої казни спрямували майже 200 тисяч гривень.

Директор художньої школи Олена Цьомик тішиться, що педагоги та діти матимуть змогу працювати у гарних, комфортних умовах. Адже атмосфера, у якій творять юні художники, неабияк впливає на їх розвиток, надихає, сприяє вихованню гарного естетичного смаку.

«Ми з колегами уже давно мріяли про такий ремонт у нашому закладі. До роботи долучилися вчителі і техперсонал. Ентузіазму не бракувало. Адже, тут  проводимо більшу частину свого часу. Тепер тут замінено двері, підлогу, стелю. У коридорі ми вирішили зробити панелі з матеріалу, який добре очищається від бруду», – каже Олена Цьомик.

На цьому плани Олени Степанівни не вичерпуються. Вона каже, що в найближчому майбутньому хотілося б придбати нові меблі, аби приміщення набули більш сучасного вигляду.

 





1



Коментарі
16 Вересня 2018, 21:21
Дуже гарна справа зроблена для дітей,що мають і розвивають талант.Для викладачів також.Естетика додає настрою
17 Вересня 2018, 13:34
Все це добре,але місць для всіх бажаючих не вистачає! ПОТРІБНО НОВЕ ВЕЛИКЕ ПРИМІЩЕННЯ .ПЕРСОНАЛ СУПЕР!
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024