Ковельський народний депутат Степан Івахів зустрівся з медиками

16 Вересня 2018, 16:10
Степан Івахів у Ковельському МТМО 4066
Степан Івахів у Ковельському МТМО

У Ковелі з робочим візитом перебував народний депутат України Степан Івахів, у ході якого він зустрівся з колективом МТМО.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Степан Петрович вручив головному лікарю Олегу Самчуку Грамоту Верховної Ради України, зазначивши, що у Ковелі багато зроблено для розвитку медицини і велика заслуга в цьому саме Олега Олеговича. За словами нардепа, він є надзвичайно амбітним керівником, який має багато планів, успішно їх реалізовує. Це додає бажання йому допомагати і працювати над вирішенням питань спільно.

Степан Івахів у ході розмови говорив про свою діяльність у Верховній Раді, роботу у 21 виборчому окрузі.

Найбільше уваги у виступі приділив тим хорошим справам, які йому і його команді вдалося здійснити у місті Ковелі.

 

Степан Івахів
Степан Івахів

 

Зокрема, він зазначив, що разом з міською владою у Ковелі відкрито дитсадок №14 та нові групи в інших дитсадках міста. Збудовано кілька спортивних об’єктів. Серед них — стадіони біля шкіл № №1,2, 7, 12, зал єдиноборств та значно поліпшено умови для тренувань в ДЮСШ імені Євгена Кондратовича. Гарним місцем для  відпочинку ковельчан тепер стала набережна. У її будівництві взяв участь його благодійний фонд.

Крім того, були залучені кошти з Державного бюдету на соціально-економічний розвиток усього 21-го округу.

Відповідно торік Ковель отримав понад 2 мільйони 269 тисяч. За ці кошти здійснено утеплення дитсадка №5 та завершено заміну вікон на енергоощадні в цій дошкільній установі та дитсадках № 1,4, 8 і 9.

У нинішньому році з державної казни надійшло ще понад три мільйони гривень. Їх використано для встановлення нових віконних конструкцій у міській гімназії та НВК №13.

Степан Петрович також нагадав, що чимало проблем ковельчанам створив ветсанзавод. Він особисто провів чимало перемовин з представниками Кабінету Міністрів, народними депутатами, аби допомогти волинянам справитись з цим екологічним лихом. 17 мільйонів гривень державних коштів було виділено. За них утилізували рештки, на семи вулицях поряд з підприємством проклали водогін.

Сьогодні мова йде про закриття підприємства. Народний депутат сказав, що це питання він теж тримає на контролі.

Серед вагомих планів у нинішньому році — завершення будівництва футбольного поля МЦ «Спорт для всіх». Також Степан Петрович запевнив, що він посприяє, аби були виділені кошти з Держбюджету на стадіон «Локомотив», завершення заміни вікон у навчальних закладах міста.

У подальшому – реконструкція парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Він та його благодійний фонд «Патріоти Волині» візьмуть безпосередню участь у здійсненні цієї грандіозної і очікуваної для всіх мешканців міста справи. Зачин зроблено – сертифікат на два мільйони гривень було презентовано на День Ковеля.

Міський голова Олег Кіндер щиро подякував народному депутату за допомогу у реалізації масштабних проектів, тісну співпрацю, розуміння та активну життєву позицію. Олег Олексійович висловив сподівання, що всі хороші напрацювання неодмінно матимуть продовження, а ковельчани зможуть оцінити їх результати. 

 







Коментарі
16 Вересня 2018, 20:39
Можливо Держпродспоживслужбі варто поцікавитись який вплив на стан здоров"я дітей мають івахівські "енергоощадні вікна".
16 Вересня 2018, 21:08
Почався передвиборчий вояж пана до своїх холопів, а вірніше охота за "лохами-голосами". Давай пане роздавай кріпакам гречку, вставляй вікна, двері, може ще щось придумав новеньке, вони завжди будуть раді послухати які ви з кіндером трудяги. Чекаємо чогось новенького.
16 Вересня 2018, 22:21
Нагнали людей і тащаться. Всі доповідачі казнокради, але це нормально для нашої держави. Було б цікавіше коли б Самчу Івахова в засос ато тільки руки пожали. Совок повинен бути у всьому і в деталях (про палки поцілунки Брежнева)
16 Вересня 2018, 23:54
Коника тобі жидомасоне
17 Вересня 2018, 10:40
Підготовка до виборів набирає свої оберти.... Почали "згадувати" про народ, про те що " допоміг " відремонтувати ... забув , що це приреготива місцевої виконавчої влади .!!! Ти краще розкажи які ти , як депутат позробив ( прийняв ) участь у розробці закону в Україні і що цей закон дав для народу держави ( Ковельщини ). Знову вішає лапшу , щоб в черговий раз дірватися до корита !!! Люди будьте мудрішими , пока влада не поміняється , нічого в Україні не зміниться на краще, крім життя тих хто при владі і їх оточення !!!!!!!!!!!
17 Вересня 2018, 15:20
Інтернет-видання пише про людину, яка голосувала проти свободи слова за часів шапкокрада, і за часів пєці, також голосувала проти свободи слова в інтернеті...Хоча, яке видання, така й повага...вам би в расєю..путінську..
17 Вересня 2018, 17:33
цьому шарлатану не вірте. Спочатку він був за ригів. тепер, ьщоб зберегти свій бізнес, заглядає в оде місце порохоботам. Завтра буде Цилю ублажати. Нехай краще розкаже чому назві фірм міняє майже щороку. То Континиум Галичина, То золотий Еківатор, до дистрибюшини там всякі. Втікає від податків "слуга народу".
17 Вересня 2018, 21:28
Кремлівські куратори наказали рижому зраднику України ще раз купувати мандат
18 Вересня 2018, 00:25
У кіндера с сюрпризом очкі свинячі злодійські бігають як у в вкаканого !!!!
18 Вересня 2018, 02:11
СКОРО ЇМ УСІМ БУДЕ ЖОПА
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром