У Ковелі бракує фармацевтів

17 Вересня 2018, 15:11
День фармацевта 5598
День фармацевта

На теренах Ковельщини діяльність у сфері роздрібної торгівлі фармацевтичними товарами у спеціалізованих установах здійснюють ТОВ «Фармаком» ЛТД, МПП «Ірис», фізичні особи – підприємці Олена Савош, Тетяна Іващик (мережа аптечних пунктів «Ромашка») та чимало інших.

Саме ці роботодавці активно співпрацюють зі службою зайнятості, зокрема, з добору працівників та залучення шукачів роботи до тимчасової зайнятості, – повідомляють у Ковельському МРЦЗ.

Так, упродовж цього року фахівці Ковельського міськрайонного центру зайнятості допомогли укомплектувати 6 вакансій за професією фармацевт, в тому числі 4 – брали участь у роботах тимчасового характеру. Спостерігається деякий дефіцит у фахівцях цієї професії.

Напередодні професійного свята фахівці Ковельського міськрайонного центру зайнятості з вітальним словом відвідали Тетяну Іващик, досвідченого підприємця в галузі фармації.

За багаторічну плідну співпрацю зі службою зайнятості в питання реалізації держаної політики зайнятості, ведення соціально відповідального бізнесу, створення нових робочих місць в області фармації вручили підприємцю Подяку від директора Ковельського міськрайонного центру зайнятості.

Коментарі
17 Вересня 2018, 19:41
Браку у фармацевтах немає. Просто у нашому місті забагато аптек- вони на кожному кроці...
17 Вересня 2018, 20:06
Я Щ Е ДЕКІЛЬКА ВІДКРИЮ
18 Вересня 2018, 23:16
Дайте відповідну зарплату і не буде браку фармацевтів!!!!!!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром