Ковель: вирішували питання щодо надання земельних ділянок АТОвцям

19 Вересня 2018, 10:07
Земельні ділянки АТОвцям 2197
Земельні ділянки АТОвцям

Відбулося засідання комісії з розподілу земельних ділянок учасникам бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та членам сім’ї загиблого учасника антитерористичної операції, для передачі земельних ділянок безоплатно у власність.

Задовольнили заяви про включення до єдиного реєстру учасників АТО щодо надання ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, – повідомляють у Ковельській міськраді.

Приділили увагу питанню щодо надання наділу матері загиблого учасника АТО Миколи Яворського. Як виявилось, вона уже використала право на отримання ділянки безоплатно у власність. Це підтвердили у Поворській сільській раді.

Комісія вирішила повернутися до розгляду цього питання після з’ясування усіх обставин.

Із грудня 2014 року і до сьогодні у Ковелі надали 324 земельні ділянки ветеранам АТО і членам сімей загиблих воїнів.

На сьогодні в єдиному реєстрі учасників АТО на отримання земельних ділянок перебуває 316 мешканців міста та 73 – з інших населених пунктів.

Крім того, у пільговій черзі зареєстровано 27 осіб з сімей загиблих, людей з інвалідністю і тих, які відзначені державними нагородами. Ці ковельчани мають позачергове право на отримання наділів для житлового будівництва в місті.

Коментарі
19 Вересня 2018, 15:35
АТО ( ООС ) з такими реальними діями буде тянутися десятиріччами . Пропоную дочекатися кінцевої перемоги в АТО ( ООС ) і після цього приступити до розподілу ТРОФЕЇВ !!! Іначе земельки не напасемося ....
19 Вересня 2018, 20:44
Я наказала своїм місцевим шакалам не давати АТОвцям ні землі, ні інших пільг. Інакше мене путін президентом України не призначить.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром