Ковельчанка очолила культурний підрозділ Волинської ОДА

20 Вересня 2018, 11:00
Ольга Чубара і Олександр Савченко 11002
Ольга Чубара і Олександр Савченко

Ковельчанка Ольга Чубара очолила модернізоване управління у Волинській обласній державній адміністрації.

Про це повідомляється на сторінці голови Волинської ОДА Олександра Савченка у Фейсбук.  

Згідно нової структури обласної державної адміністрації з червня 2018 року назву управління культури обласної державної адміністрації змінено на управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації. Відповідно відбулися зміни і в частині функцій управління, які було доповнено завданнями щодо координації діяльності, здійснення контролю за діяльністю виконавчих органів влади на місцях в частині реалізації державної політики з питань релігій та національностей.

Відтак, на розширеному засіданні колегії управління культури, з питань релігій та національностей голова облдержадміністрації Олександр Савченко представив керівника модернізованого управління – Ольгу Чубару. Захід відбувся 19 вересня.

«До цього призначення Ольга Сергіївна обіймала посаду начальника управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації. На сьогодні відбуваються структурні зміни в обласній адміністрації. Не тому, що було погано, а тому, що потрібно вдосконалюватися. Я розумію, що на сьогоднішній день управління культури саме, як одиниця, не може існувати, трохи інший час. Люди та країна потребують інших підходів», – розповів Олександр Ілліч.

Ольгу Чубару призначили на посаду 10 вересня 2018 року, за погодженням із Міністерством культури України.

«Ми однією командою, разом з керівниками закладів культури міжвідомчих установ, райдержадміністрацій, міст та ОТГ зможемо досягти гідних результатів. Всі завдання, які будуть стояти перед нами, безумовно, будуть виконані. Я вважаю, що сьогодні питання культури та духовності є одним з пріоритетних у розвитку держави та Княжої Волині», – резюмувала Ольга Сергіївна.

 



Коментарі
20 Вересня 2018, 14:44
Ольга, вітаємо з новим призначенням!
20 Вересня 2018, 18:13
Ох уж эти ЛОРики и ЖОРики.
21 Вересня 2018, 00:21
Стільки років при всіх владах! Молодець!
21 Вересня 2018, 00:28
Оля - наша гордість! Вітаємо!
21 Вересня 2018, 00:58
Сосать некто не запрещает.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром