У Ковелі внаслідок ДТП травмувалося троє людей

21 Вересня 2018, 10:14
ДТП 3206
ДТП

За минулу добу на автошляхах області внаслідок ДТП травмувалося шестеро громадян, одна особа загинула.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

За порушення правил безпеки дорожного руху співробітники поліції склали 203 адміністративних матеріалів, 10 з яких – за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння. 

У Ковелі внаслідок зіткнення двох автівок травми отримали троє людей, а в Луцьку під колеса легковика «Skoda Roomster» потрапив 35-річний пішохід, його госпіталізували.

За усіма фактами автопригоди слідчі розпочали кримінальні провадження.

Поліція Волині звертається до водіїв та пішоходів: пам’ятайте, порушення правил безпеки дорожнього руху тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність, недотримуючись цих правил, ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих.

Коментарі
22 Вересня 2018, 02:31
А коли вже наша доблесна поліция почне дивитись за пішоходами? Які перебігають в невідведених місцях , щей до того з під машин? Поліция має не тільки водіям штрафи виписувати, а то привчились , переходити на красне і де попало, а потім кричать , що водій винний!!! Хтось хоть чув , що пішаходу штраф виписали? За те , що по дорозі ходять чи перебігають на красне , або де попало? Так чому тоді мені будуть виписувати штраф за те , що я хочу їздити по тротуарах і на красне?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39