«Їдь на АТО і там ї*и людей!», – у Ковелі затриманий водій ображав і конфліктував з патрульними

22 Вересня 2018, 09:55
У Ковелі затриманий водій ображав і конфліктував з патрульними 6190
У Ковелі затриманий водій ображав і конфліктував з патрульними

Звичка окремих «громадян» матюкатись, кричати і «тикати» на адресу правоохоронців – має змінитись.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції у Волинській область у Фейсбук.

Цей інцидент трапився кілька днів тому у Ковелі. Водій не увімкнув покажчик повороту, його зупинили патрульні та винесли постанову. І якщо спочатку чоловік визнавав своє порушення, то потім став конфліктувати з полісменами та ображати їх.

Тим часом, до правоохоронців підійшло 2 невідомих осіб, які почали кричати, виражались нецензурними словами, провокували ще більший конфлікт. «Їдь на АТО і там ї*и людей!»; «Ти моїми податками кормишся!»; «Що хочу, те буду робити!», – такі фрази чули патрульні зі Сходу України, які нині несуть службу у Ковелі.

Один з «групи підтримки» навіть зателефонував на службу 102 та поскаржився на дії охоронців порядку. Зокрема, збрехав, що водія «тримають годину», що не показують номер жетона, а також десятки разів уточняв у диспетчерів, чи правомірно винесено постанову.

«Але наші патрульні завжди ввічливі і терплячі, адже вони спілкуються з громадянами України. Полісмени роз’яснили порушення правил дорожнього руху, однак їх мало слухали, а більше доводили свою «правоту». Так, як це зазвичай роблять не зовсім чесні водії… Здавалося б, дрібне порушення, до того ж, постанову можна оскаржити в суді, однак агресивні ковельчани перетворили все на скандал. І таке у нас – щодня. Ставлення до Вас з боку поліцейських напряму залежить від Вашої ж поведінки. Ніколи не буде так, як було раніше, коли поліцію могли зневажати та принижувати: якщо громадяни хочуть змін і захисту, вони мають починати з поваги до самих себе», – зазначається у дописі патрульних.

 

 

Коментарі
22 Вересня 2018, 13:25
Нащо обличчя закрили? Місто має знати своїх "героїв".
22 Вересня 2018, 13:29
От таких "водіїв" і їх "групу підтримки"треба в АТО відправляти!! Їм би там мізки вправили! Але напевне їх в них нема ...я би таких, як він, водіїв, туди б тільки і відправляла б.
22 Вересня 2018, 13:35
Бидло порушив правила плати штраф а не ображаєш поліціанта на робочому місті щось не подобається звертайся до суду і доводь свою правоту до чого тут АТО і твої братки хотів би я тебе бачити за кордоном якби ти рота роззявляв би до поліції за таке був би в кайданах і платив би штраф в першу чергу за ображення
22 Вересня 2018, 13:50
Те бидло сімю прогодувати неспроможне, не те, що заплатити податки. Су....и, позорники, Ковель завжди був нормальним містом, а ці засранці тільки ганьблять його. Треба було покласти рилами в асфальт дебілів, нехай би нюхали землю. Бидло.
22 Вересня 2018, 13:58
таких гандонів треба стріляти на місці
22 Вересня 2018, 14:08
Не розумію чому отаке "бидло",яке дозволяє собі ображати інших людей,тим більше працівника поліції,і це все зафіксованона відео,залишається без жодного покарання??А все починається з того ,що це малограмотне і тупе "воно" скоріш за все "прикупило" собі водійські права,а насправді йому максимум на возі можна їздити ,і то по лісі.І ,як бачимо на відео,таких дибілів у нас більш ніж достатньо.От і не дивно що так живемо!І поки таких дурнів буде така кількість-нічого в цій країні не зміниться!
22 Вересня 2018, 14:35
Не закривайте обличчя - тоді більш об"єктивнішими будуть коментарі,люди ж знають таких "героїв".
22 Вересня 2018, 15:00
кожен другий жлоб або дегенерат
22 Вересня 2018, 15:11
Прийняти закон до порушників і не стягувати різні штрафи а відразу в Ато. Нехай там показують і доказують свою борзоту.Можливо тоді почнуть включати мізги та будуть думати. І можливо не буде такого що робиться на дорогах...
22 Вересня 2018, 15:21
Спокійно і державною мовою потрібно розмовляти з денецкімі камандіровачнимі ментами.А так показав себе дебілом кіпешним .За 300 гривнів верещить як прастітутка з якою не розрахувалися.
22 Вересня 2018, 15:59
Всі хто поставив коменти можуть звернутися до мене за телефоном 0977415185 або розпитатись на початку як все було тому що правопорушення не можуть пояснити і чи кожен з вас біля бреського базару коли їдеш по головній чи вмикає поворот
22 Вересня 2018, 16:08
Ну й бидло ,розверещалося як баба кончана . Мордою в гавно таких треба відразу, тоді цих героїв які надивились в ютубі роліків дуже швидко попускає. Ще ми дивуємось чого в поліцію ніхто не хоче йти працювати, бо в нас кожен другий бидло , яке тебе провокує. Респект поліцейським, ведіть себе просто трохи сміливіше з такими виродками! Чей АТО зацепили , сам урод мабуть всі ці роки в черзі на польській простояв!
22 Вересня 2018, 16:10
Якби там не було, але ти повівся як гопник. Що значить чому ви сюди приїхали? Вони приїхали не з Чити або Москви.
22 Вересня 2018, 16:20
Не АТО а ООС! І перш ніж туди відправляти потрібно людину психологічно протестувати .не кожен зможе нажати на курок під час обстрілу. А якщо бачить перед собою в теплік людину чи ти сам зважився туди вальнути..?
22 Вересня 2018, 16:50
Патрульна Поліція дійсно в Ковелі поділяється на тих хто може пояснити водію як наступного разу вести себе , ментовське бидло незалежно чи воно з донбасу або волині.
22 Вересня 2018, 16:53
A нахулэру там вмикати сигнал повороту, де таке написано ???<br/>Я так розумію відео знято з реєстратора поліцейського , а от виложування його на загал це вже кримінал, поліціянт навіть пін-код до його не повинен знати, а перед тим як вкл. його на зйомку повинен повідомити свіх , цього нема на відео. <br/>Лугандонские палицейскіє паходу па фєни ботают , по ихним высказываниям.
22 Вересня 2018, 17:10
Покажчик поворотів вмикається при будь-якій зміні напрямку руху. Якщо головна змінює напрямок - не виняток.<br/> Якщо хтось вчився на права, а не купив за сало, модель задачі: Перехрестя двох доріг, водій їде по головній, яка на перехресті повертає ліворуч, а прямо починається другорядна. То треба вмикати поворот?. От так-то, любі малята, бикота і рагульня<br/> А то почує своєю поганою дупою : АТО ху..Єто і починає бикувати, чого ти зі мною державною не говориш. Якщо такі державники, піз...те до лемків, там ці придурки скоро заборонять не те що російську, а й нормальну українську і будуть верещати своїм суржиком. А нормальним ковельчанам поф..., якою мовою говориш, аби був людиною нормальною і зрозуміти можна було.
22 Вересня 2018, 17:37
Біля брестського ринку 99% водіїв при русі по головній не вмикають поворотів. З ваших слів посвідчення у всіх за сало.
22 Вересня 2018, 17:54
Останнім часом, саме патрульні зі сходу, почувають себе королями доріг і ПДР. Під час розгляду правопорушення на місці не надають право надати пояснення, долучити клопотання, залучити свідків, чи скористатися правовою допомогою і не складаючи протоколу, відразу виносять постанову. Тоді ж постає питання, як захистити свої права, якщо вони позбавляють цього робити прямо на місці... Питання хто і кого тоді принижує і як поважає. Стид і срам за це новим полісменам!!!!
22 Вересня 2018, 18:46
А почему же не упомянули что полиция сама стоит и нарушает? Не всесторонне получается!
22 Вересня 2018, 18:59
Є загальноприйнятий спосіб оскарження - суд. А то звикли мордяки розкривати і на арапа брати. АТО... Та пох...., де ти був, і що ти там роби - будь людиною, і веди себе по-людськи, а не реви скотиною.
22 Вересня 2018, 19:04
нюансів малих та великих може бути багато,-але цей бичара в майці адідас-справжній підарас.таких членів суспільства тільки в унітаз,або на утілізацію.
22 Вересня 2018, 22:05
скажить чому у ковели стилькы полиции бильше ниж других мистах
22 Вересня 2018, 22:11
хай ти мусара дывляця яки наши дорогы
22 Вересня 2018, 23:28
Скажи, а на серпантині на гірських дорогах, де головна дорога змінює напрямок шість разів на два кілометри також потрібно вмикати повороти?
22 Вересня 2018, 23:40
Я їду від пошти до кафе наше місто,а далі шурую до башні там головна повертає вліво,як там поступати?
23 Вересня 2018, 01:16
Не вмикають, і я частіше всього не вмикаю, бо звикли і знаєм місцеві дороги. А зараз уяви, що таке перехрестя у місці, де ти вперше. Вмикатимеш? Якщо так - не за сало.
23 Вересня 2018, 02:29
Змінив напрямок руху-увімкни сигнал повороту. Що тут не зрозуміло. Про що мова, дій законно, не буде питань. Демагогію тут розвели. Всі дох ера розумні.
23 Вересня 2018, 11:59
При такій ситуації водій вже програв в апеляції.Луганські патрульні,саме вони виносять такі постанови вчать ковельських водіїв подавати сигнали
23 Вересня 2018, 12:20
Ось у чому наша біда - бо так звикли. Ніби увімкнути сигнал повороту треба лізти в багажник. А якщо до букви закону ,то стаття 9.2 правил ДР,пункт б говорить .що водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку перед перестроюванням, поворотом або розворотом.В даному випадку на такому перехресті ми повертаємо.А якщо хтось не відрізняє перехрестя від гірських серпантинів -то можливо ,що так ми і їздимо.
23 Вересня 2018, 13:19
В нас створено мєнтівську державу і вже забагато надано прав і повноважень новим полісменам і от побачите, що воно до чогось хорошого не приведе, у нас немає такогоо поняття як профілактика правопорушення, попередження, лише покарання, бо паличково-показникову систему в Україні ще не відмінили і полісмени це знають. А тим хто пише, що йди в суд і оспорюй постанову, скажу відразу, суди, прокуратура інші правоохоронні органи завжди будуть на боці полісменів, отак то...
23 Вересня 2018, 19:27
&quot;А тим хто пише, що йди в суд і оспорюй постанову, скажу відразу, суди, прокуратура інші правоохоронні органи завжди будуть на боці полісменів, отак то...&quot; - відкрий розклад судових засідань хоча б у Ковельському суді (за період який тобі подобається) - дуже багато громадян звертаються в суд для оскарження постанов поліції ніби то за порушення ПДР. А потім відкрий Єдиний державний реєстр судових рішень і побачиш,що у багатьох випадках такі постанови скасовуються. Так що на суддів не треба гнати - на своєму прикладі переконалась, що коли поліціянти не правІ то суддя старається об'єктивно оцінити ситуацію і прийняти правильне рішення.
23 Вересня 2018, 23:55
Люди...тут все преувеличили,на самому ділі все не так було,по правилам пдр там не потрібно включати поворот тому,що водій їхав по головній дорозі причому не міняв напрямок руху і не робив ніяких маневрів!
23 Вересня 2018, 23:58
Слухай-но, гнида, ти кажеш ментовська держава? В яких то державах ментів на коліна перед бидлом ставлять, в Раші, в Гамериці, чи тут, на Західній Україні рагулі стараються?<br/> Ти б заткнувся, чмо, якщо сам не розумієш, про що своєю поганою дупою верзеш.
24 Вересня 2018, 00:52
Щось назрівае
24 Вересня 2018, 11:44
Могли б просто попередження зробити і пояснити,що і як,а не постанову відразу виносити.
24 Вересня 2018, 17:16
ментам Пугачова або людський гнів бо страху невідають. із за цього творять діла свої безкарно. по суті конфлікт на голому місті
25 Вересня 2018, 03:13
Попередження випрошував,вибачався,ну реально звикли так їздити,містечко наше маленьке а поліція хоть би шо!Ніяких попереджень,перців врубали шо ми не місцеві вас тут научим!Доречі штраф 425 грн!
25 Вересня 2018, 13:27
поміняти поліцаїв на сатарих даішників
25 Вересня 2018, 13:57
Перехрестя яке згадується в коментарях є Т -подібне(хоча конструктивно і візуально воно не схоже на Т подібне) відповідно до цього рухаючись по головній дорозі ми напрямку руху не змінюємо а продовжуємо рухатись прямо по вул. Бреській , значить вказівників правого повороту включати не потрібно. правила дорожього руху вказують включати показник повороту навіть в строну головної дороги, але якщо автомобіль повертає в сторону головної дороги.
18 Листопада 2018, 21:45
Та ту дуру яка пяна їздить, і іздівалась над <br/>дитиною треба садити а внеї права даже не забрали бо цеж ЮЛЬКА зірка з Суворова!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39