Команда юних ковельських техніків зайняла третє місце на обласних змаганнях

22 Вересня 2018, 11:00
Команда юних ковельських техніків 3590
Команда юних ковельських техніків

У селі Гаразджа Луцького району на базі оздоровчого табору «Сонячний» відбулися обласні відкриті змагання учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації та радіозв’язку телефоном.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь команди з Луцька, Ковеля, Нововолинська, Луцького та Любомльського районів. Наше місто представляли вихованці станції юних техніків під керівництвом Миколи Пашкевича.

Ковельчанин Назар Андросюк у змаганнях зі спортивної радіопеленгації зайняв третє місце в особистому заліку на різних діапазонах. З радіозв’язку телефоном Володимир Чайніков посів першу сходинку, Назар Андросюк – третю. 

За підсумками змагань наша команда зайняла третє місце і нагороджена дипломом управління  освіти, науки та молоді Волинської обласної державної  адміністрації. Їх наставник Микола Пашкевич отримав грамоту управління за підготовку переможців.

 


Коментарі
22 Вересня 2018, 14:18
Дуже велику подяку хочу висловити пашкевичу мколі Олександровичу. Це людина неймовірного терпіння (самі заєте, як працювати з дітьми), грамотна, педагог з великої букви. Я його знаю з 1974 року. Не одному поколінню дітей він дав дорогу в життя. Здоров"я вам, успіхів, творчої наснаги, Микола Олександрович.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024