Як у Ковелі працювала комісія з розподілу земельних ділянок учасникам АТО

23 Вересня 2018, 14:00
У Ковелі працювала комісія з розподілу земельних ділянок учасникам АТО 2418
У Ковелі працювала комісія з розподілу земельних ділянок учасникам АТО

Відбулось засідання комісії з розподілу земельних ділянок учасникам бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та членам сім’ї загиблого учасника Антитерористичної операції, для передачі земельних ділянок безоплатно у власність.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На засіданні 18 вересня, комісія задовільнила заяви про включення до єдиного реєстру учасників АТО щодо надання ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.

Особливу увагу приділили питанню щодо надання наділу матері загиблого учасника АТО Миколи Яворського. Як виявилось, вона уже використала право на отримання ділянки безоплатно у власність. Це підтвердили у Поворській сільській раді. Комісія вирішила повернутися до розгляду цього питання після з’ясування усіх обставин.

Зазначається, що з грудня 2014 року і до сьогодні у Ковелі надано 324 земельні ділянки ветеранам АТО та членам сімей загиблих воїнів. На сьогодні в єдиному реєстрі учасників АТО на отримання земельних ділянок перебуває 316 мешканців міста та 73 – з інших населених пунктів. Крім того, у пільговій черзі зареєстровано 27 осіб з сімей загиблих, людей з інвалідністю та тих, які відзначені державними нагородами. Ці ковельчани мають позачергове право на отримання наділів для житлового будівництва в місті. 

Нагадаємо, Район.Ковель раніше повідомляв, що колишній військовий шпиталь у Ковелі хочуть передати під житлову забудову військовослужбовцям.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром