У Ковелі відбувся перший випускний в унікальній школі «Соробан»

24 Вересня 2018, 10:40
Перші випускники школи «Соробан» у Ковелі 7851
Перші випускники школи «Соробан» у Ковелі

У Ковельській школі усного рахунку «Соробан» відсвяткували випускний перші групи дітей, які тут навчалися з часу відкриття навчального закладу.

Урочисте вручення нагород і подарунків від Дідуся Соробана для дітей з цієї нагоди відбулось 22 вересня.

 

Святковий торт та кубки
Святковий торт та кубки


Торт «Соробан»
Торт «Соробан»

 

Учнів школи «Соробан» вітали батьки та вчителі, із хвилюванням бажаючи щасливої життєвої дороги та щоб отримані навики обов’язково згодилися діткам й надалі.

«Всі дітки старалися ці роки, займалися. Як це складно було батькам, діткам, тренеру бувало складно, але ми це все змогли, пройшли, працювали плідно увесь цей час. Я бачила як росли наші дітки , як вони змінювалися, вчилися підтримувати один одного, як їм іноді було складно досягти десь успіху, але вони старалися, не здавалися  і всі здали нормативи. Я хочу сказати, що не було такого, що ми десь поменшили, ми завжди приходили до тієї планки, яку тримає наша школа по всій Україні і не тільки», – сказала тренер дітей Лідія Шафарчук.     

 






 

Після святкової фотосесії на дітей чекав солодкий стіл у «Піколіно».

 

 

Солодкий стіл
Солодкий стіл


 

Одна з найрозумніших націй світу, Японія, вже довгий час використовує в шкільній програмі ментальну арифметику, яка дозволяє дитині отримати найкращий розвиток і синхронну роботу одразу обох півкуль головного мозку.

Методика школи «Соробан» граючись рівномірно розвиває півкулі мозку, синхронізує їх роботу за допомогою японських рахівниць абакус (абак). Спочатку малюки вчаться рахувати на інструменті, потім на його уявній копії. На всіх етапах навчання діти здійснюють обчислення за допомогою пальців обох рук. Ментальний рахунок готує розум дитини до майбутнього навчання в школі, допомагає впоратися з будь-якими навчальними навантаженнями.

У результаті чого у дитини відбувається розвиток:

  • слухової, зорової пам'яті;
  • високої швидкості й точності реакції;
  • гнучкості мислення;
  • логіки, аналітичних здібностей;
  • спостережливості;
  • впевненості в собі;
  • навички взаємодії з людьми, роботи в колективі.

Школа усного рахунку в Ковелі удосконалила програму і адаптувала для наших дітей. Тривалість курсів – усього 2-2,5 року. Щільність спільних занять – раз на тиждень. Домашні завдання виконуються щодня, займають не більше 20 хвилин. «Соробан» у Ковелі для навчання швидкого усного рахунку набирає на курси малюків від 5-ти років та до 11 років. 

Школа усного рахунку «Соробан» знаходиться у Ковелі за адресою: вулиця Модеста Левицького, 2а (ТРЦ Брiстоль). 

Дізнатися розклад, скільки коштує навчання можна на сайті Soroban.com.ua у групі у Фейсбук та за контактним телефоном: +380991643488

 

Школа «Соробан»
Школа «Соробан»




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром