У Ковелі показали, яким молодь бачить місто

27 Вересня 2018, 12:00
У культурно-просвітницькому центрі відбулась презентація робіт учасників проекту «Погляд молоді на місто» 4590
У культурно-просвітницькому центрі відбулась презентація робіт учасників проекту «Погляд молоді на місто»

У культурно-просвітницькому центрі відбулась презентація робіт учасників проекту «Погляд молоді на місто». Ініціатором стала волонтер Корпусу Миру Кесіді Кремптон

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Ведуча заходу, фахівець міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмила Зубарєва зазначила, що молодь нашого міста пройшла 4-денний тренінг, під час якого вчилася створювати статті та фотографії, покращувала комунікативні навички, а також спробувала працювати у команді. Підтримала та сприяла у реалізації проекту міська влада.

Пройти навчання зголосилося чимало талановитих та креативних хлопців і дівчат. Результатом їх роботи стали матеріали про успішних людей Ковеля – Тетяну Коб, Ілону Грабовець, Тараса Семенюка, Павла Борсука, Сергія Яковлєва та Ольгу Падошик. Є напрацювання про наше місто, його історію, особливості та архітектуру. Дивують майстерністю виконання й зроблені фотографами-новачками світлини.

Цікавою є інформація про Аркадія Войтюка. «Інтерв’ю проходило у теплій, дружній атмосфері, за чашкою кави», – розповів її автор, один із учасників проекту.

Під час презентації юні журналісти мали можливість поділитися враженнями від проекту, де усіх їх об’єднувала любов до рідного міста та нестримне бажання навчатися чогось нового. 

На заході були присутні поет, письменник, краєзнавець, Почесний громадянин Ковеля Анатолій Семенюк і засновник та голова літературно-мистецького товариства Ковельщини «Творчий світ» Віра Семеній. Їм також пощастило потрапити в число тих, про кого писали юні журналісти. Вони висловили вдячність авторам за те, що обрали героями своїх робіт.

І ще один сюрприз від учасників проекту – відеоролик з мальовничими пейзажами Ковеля, який був змонтований за кілька годин до презентації. 

 


Заступник міського голови Ігор Прокопів привітав юних ковельчан з прекрасним результатом та побажав подальших успіхів. Ігор Ярославович повідомив, що незабаром у Ковелі буде створено Центр розвитку молоді, де талановиті хлопці й дівчата матимуть можливість втілювати свої ідеї у життя.

На завершення усі учасники отримали сертифікати. 

 



















Коментарі
27 Вересня 2018, 16:21
ми бачимо наше місто з заваленими парканами колись працюючих підприємств, з чергами до центру зайнятості і за закордонними паспортами. також ми бачимо наше місто в кіндерівсько- товтигівському смітті, яке не прибрав Верес.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024