Ковель відвідала делегація з польського міста Ленчна

27 Вересня 2018, 16:00
Ковель відвідала делегація з польського міста Ленчна 2800
Ковель відвідала делегація з польського міста Ленчна

Ковель і польське містечко Ленчна співпрацюють з 2006 року. За цей час особливо активно громади «товаришують культурами».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Як приклад, у 2014 році було реалізовано спільний проект «Ленчна і Ковель – прикордонні міста двох традицій і культур». На це Євросоюз надав тоді понад 40 тисяч євро.

Прийнято рішення продовжити успішні напрацювання і спробувати отримати кошти у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Саме з питань підготовки нових кількох міні-проектів Ковель відвідала офіційна делегація з Ленчни, яка зустрілась із заступником міського голови Ігорем Прокопівим, представниками відділу культури та економічного розвитку і торгівлі.

Сторони зазначили, що головною метою спільної роботи є популяризація історичної спадщини, підтримка культурних традицій, розширення туристичної інфраструктури та зміцнення співпраці між Ковелем та Ленчною.

У ході розмови обумовлено основні заходи. У планах — конференції, виставки, різноманітні імпрези. Йшлося про створення рекламної та презентаційної продукції про міста, інформаційних ресурсів про архітектурні пам’ятки.

Фахівці уже розпочали підготовку необхідних матеріалів, які вони мають подати до 31 жовтня. На реалізацію одного проекту можна отримати фінансування у розмірі від 20 до 60 тисяч євро. 

 


Коментарі
27 Вересня 2018, 21:00
і не соромно кіндерлогу приймати гостей в розваленому будинку міської ради? Кіндер, коли відремонтують хоча б фасад будинку. А у пікінеса чому така морда задоволена? мабуть польських сардельок похавав на дурняк.
28 Вересня 2018, 09:20
пікінес сардельок не їсть. у нього зубів немає.
28 Вересня 2018, 15:40
не знаю чим він там жує але шарові стейки у Класіку валить за дві щоки
29 Вересня 2018, 19:10
-"У ході розмови обумовлено основні заходи. У планах — конференції, виставки, різноманітні імпрези. Йшлося про створення рекламної та презентаційної продукції про міста, інформаційних ресурсів про архітектурні пам’ятки." Тому, нагадую: Не забудьте включити до інформаційних ресурсів фото наступних архітектурних пам'яток: Будівля РАГСу по вул.Ст.Бандери а також будівля поліклініки по вул.Незалежності (колишня реєстратура). Обидві пам'ятки архітектури занесені в державний реєстр та активно руйнуються!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром