Ковельчан закликають приєднатися до Дня людей похилого віку

30 Вересня 2018, 09:29
У Ковелі відбудуться заходи до Дня людей похилого віку 3918
У Ковелі відбудуться заходи до Дня людей похилого віку

1 жовтня в Україні відзначають День людей похилого віку та День ветерана. Аби засвідчити повагу ковельчанам, які своїм життям та багаторічною працею зробили великий внесок у розбудову рідного міста, щорічно відбувається чимало заходів.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Міський голова Олег Кіндер видав відповідне розпорядження, яким зобов’язав працівників окремих структурних підрозділів та їх керівників подбати про те, аби найповажніші ковельчани у цей день не були обділені турботою та милосердям.

Таким чином, не оминуть увагою та привітають малозабезпечених немічних громадян.

У відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру обслуговування відбудеться День відкритих дверей «Від серця до серця» за участю представників влади, депутатів, керівників установ. На пенсіонерів чекатиме святковий обід.

Через кілька днів, 5 жовтня, гостинно відчинить двері для своїх студентів-ветеранів Університет третього віку. Тепер вони активно готуються до початку нового академічного року.

Впродовж двох місяців у навчальних закладах Ковеля будуть проводити тематичні освітньо-виховні години.

У міськраді звертаються до підприємців, керівників установ, організацій, підприємств, благодійних фондів з проханням долучитися до відзначення Дня людей похилого віку. «Не будьмо байдужими! Хочеться, щоб наші ветерани щоденно відчували повагу й турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали оптимізму та надії», – йдеться у повідомленні. 

Коментарі
30 Вересня 2018, 16:44
як поступить в унівєрсітєт
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024