До Всеукраїнського дня бібліотек у Ковелі вручили грамоти

30 Вересня 2018, 15:00
До Всеукраїнського дня бібліотек у Ковелі вручили грамоти 4848
До Всеукраїнського дня бібліотек у Ковелі вручили грамоти

30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Фейсбук.

Напередодні, 28 вересня, у читальному залі Ковельської центральної районної бібліотеки відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек за участю голови райдержадміністрації Віктора Козака, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, бібліотечних працівників району, представників громадських організацій, читачів.

«Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.» – процитував Василя Сухомлинського голова райдержадміністрації Віктор Козак, аби наблизити до нашого сьогодення слова класика педагогіки, якому сьогодні виповниться 100 років від дня народження.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак у своєму вітальному виступі зазначив, що бібліотеки завжди були і залишаються символом культури суспільства, взірцем його духовності. Подякував за наполегливу творчу працю всім працівникам бібліотечних установ району та вручив грамоти районної державної адміністрації, районної ради за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи на Ковельщині, активну просвітницьку діяльність та з нагоди професійного свята: бібліотекарю бібліотеки-філії села Колодяжне Тетяні Савлук, завідуючій бібліотекою-філією села Зелена Юлії Шумерук, провідному бібліотекарю центральної районної бібліотеки Ользі Бичковській.

З привітальними словами та словами вдячності виступили начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Матяшук, головний редактор газети «Вісті Ковельщини», заслужений журналіст України Микола Вельма, заслужений працівник культури України, директор Ковельської централізованої бібліотечної системи Галина Божик, протоієрей Іван Оринчак та інші.

Також, кращих працівників галузі цього дня було нагороджено грамотами відділу культури райдержадміністрації та центральної районної бібліотеки. 

Подарунком до сьогоднішнього свята стали музичні вітання працівників районного будинку культури та окремих виконавців, що презентували працівникам бібліотечних закладів святковий піднесений настрій.

 




















Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024