Олег Кіндер доручив головному освітянину міста розібратися із директорами шкіл

01 Жовтня 2018, 11:00
Олег Кіндер доручив головному освітянину міста розібратися із директорами шкіл 6630
Олег Кіндер доручив головному освітянину міста розібратися із директорами шкіл

Сьогодні, 1 жовтня, на апаратній нараді у Ковельському міськвиконкомі міський голова Олег Кіндер заявив про те, що за три місяці до кінця року «ще є дуже великі залишки бюджету». І розпорядники бюджетних коштів мають на це звернути увагу, щоб їх вчасно освоїти. 

При цьому Олег Олексійович підняв з місця начальника управління освіти Віктора Бичковського з приводу незрозумілої, на думку мера, ситуації у школі № 10, яку очолює Світлана Шворак.

«До розпорядників бюджетних коштів: ще є дуже великі залишки. Ще раз передивіться. Віктор Васильович, особливо у вас, тому що коли на сесії встають депутати і починають щось… давати запити. Для мене остання сесія була незрозуміла відносно «десятої» школи. Або ви не володієте ситуацією, або ваші директори не на місці. Розумієте про що мова йде? Розберіться з вашими директорами, бо я ще раз говорю. Я не зміг зрозуміти про що мова йде, бо хочуть хтось там десь попіаритись, це одне діло. Дешевий авторитет, це хороша штука, але ж він має межу», – мовив на апаратній нараді Олег Кіндер.

Нагадаємо, що на минулій сесії міської ради голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс озвучив звернення від батьків учнів даного навчального закладу, які скаржаться на чималі проблеми з малим спортивним залом, гімнастичною і тренажерною кімнатами, занедбаними туалетами тощо. Батьки нарікають на те, що управління освіти надто мало виділяє коштів на закупівлю медикаментів, а на придбання миючих засобів й взагалі нічого. Як стверджує голова батьківського комітету Наталія Машенцова, для школи № 10 надійшло лише 396 гривень.

Згадали про «десяту» школу у своїх виступах депутати Андрій Далека («УКРОП») та Юрій Оксенюк («Батьківщина»), який розповів про шкільний басейн, в якому з часу відкриття, начебто, «ніхто не плавав, крім вчителів та директорів».

Депутатський запит Ігоря Пініса прийняли «голосами» двадцяти депутатів, семеро обранців, в тому числі й міський голова, не голосували. Самого ж Віктора Бичковського на пленарному сесійному засіданні не було.

 

Коментарі
01 Жовтня 2018, 14:20
чому вчителів не преміювали до дня їхнього професійного свята. Премії отримали тільки дериктори шкіл і сам Бичковський. ГАНЬБА!!!!
01 Жовтня 2018, 15:10
В тій десятій школі давно пора міняти дирекцію
01 Жовтня 2018, 15:36
Поки Шворак був заступником мера, то й школа, яку очолює його дружина, жила приспівуючи. Сміття вивозилось безкоштовно, ремонтні роботи теж. А з батьків гроші гребли і дилили між собою
01 Жовтня 2018, 18:49
не дериктори - а директори пане дописувачу. ганьба.
01 Жовтня 2018, 19:13
Немає вікон в молодших класах - хоча кошти на вікна ще 2 роки тому виділялися з фонду С. Івахова. (де ділися вікана????)<br/>Розмалювали коридори, тепер з батьків вимагають кошти. Старші класи в минулому році здали на туалети, а їх ніхто не розпочинав робити.
01 Жовтня 2018, 19:50
Чому євроремонти в класах повинні робитися за кошти батьків,фарбувати та клеїти повинні самі батьки або наймати працівників..???Що роблять технічні працівники та завгосп???Куди йдуть добровільно-примусові внески з батьків???якщо виділяються кошти з бюджету міста???
01 Жовтня 2018, 21:32
Іменно дЕрИктори, бо деруть з батьків
01 Жовтня 2018, 23:28
Стадо лохів не тільки 10 школи,чому ваші питання повинен вирішувати Пініс. Кіндера і Бичковського за сраку і в басейн там їх робочий кабіне їсти спати і срати ТРИ В ОДНОМ ДЛЯ КАЗНОКРАДІВ.
02 Жовтня 2018, 00:40
А яка різниця в кого просяться гроші на ремонти, головне що люди дбають про своїх дітей, якщо міський голова зайнятий зовсім іншими справами, йому аби свої кармани більше набити, то й звертаються до всіх небайдужих, молодці, так тримати
02 Жовтня 2018, 13:32
саме цікаве те, що гроші здають на ремонт школи і батьки, які працюють в правоохоронних органах. А в більшості вони ще є й ініціаторами таких дій. і ніхто не поцікавиться, куди пішли грошики.
02 Жовтня 2018, 13:35
а ви знаєте про те, що дирекори шкіл здають гроші в відділ освіти буцімто на ремонт кабінету начальнику відділу освіти і на телевізор?
04 Жовтня 2018, 21:02
Великі залишки бюджету??? А до Дня Вчителя жодної гривні!!! За мої 12 років роботи вчителем ще такого не було! І за престижність лише 5%, замість 20%!!!!!!! бо в місцевому бюджеті&quot;мало коштів&quot;! Наш пан мер і пан &quot; голова освіти&quot; знущаються з нас! Ганьба
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024