За вивезення побутових відходів у Ковелі відповідатимуть обидва РЖКП

01 Жовтня 2018, 12:00
За вивезення побутових відходів у Ковелі відповідатимуть обидва РЖКП 4796
За вивезення побутових відходів у Ковелі відповідатимуть обидва РЖКП

У Ковелі проведено конкурс щодо визначення переможців на вивезення твердих побутових відходів. По першому лоту виграло ремонтне житлово-комунальне підприємство № 1, а по другому – РЖКП № 2.

«Приймало участь два учасники, тобто ми можемо заключати договори з даними підприємствами не на рік, а на п’ять років. І в цьому місяці будемо готуватися до проведення тендерів на 2019 рік», – доповів сьогодні, 1 жовтня, на апаратній нараді у Ковельському міськвиконкомі начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук.

Міський голова Олег Кіндер доповнив свого підлеглого, повідомивши, що на цьому тижні РЖКП № 2 отримає сміттєвоз та дві підмітальні машини. І уточнив, що вся техніка є новою. Андрій Стернічук додав, що гроші на їх придбання були передбачені в міському бюджеті.

«Керівник їде на цьому тижні на Бровари, буде її забирати», – сказав заступник міського голови з комунальних питань Андрій Товстига.

Очевидно, Андрій Володимирович мав на увазі начальницю РЖКП № 2 Наталію Гейко.

До речі, за останніх два роки прокуратура та поліція розслідували два кримінальних провадження проти керівництва РЖКП № 2. В одному випадку – через придбання нового сміттєвоза у тих же Броварах, а в іншому – за те, що безпідставно вдвічі підвищили тарифи, а саме плату за надання послуг по утриманню і обслуговуванню будинків та прибудинкових територій, чим завдали істотної шкоди охоронюваним правам та інтересам громадян. Відомості щодо «захмарних» тарифів було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017031110000022 з правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 364 КК України. Чим закінчилося розслідування – невідомо.

Коментарі
01 Жовтня 2018, 15:31
ось що значить народ- підняли галас навколо фальшивих тендерів, проведених Товстигою і все стало на свої місця. Побоялась наша довбана влада віддати перемогу Вересу.
01 Жовтня 2018, 15:34
До речі, за останніх два роки прокуратура та поліція розслідували два кримінальних провадження проти керівництва РЖКП № 2. В одному випадку – через придбання нового сміттєвоза у тих же Броварах, а в іншому – за те, що безпідставно вдвічі підвищили тарифи, а саме плату за надання послуг по утриманню і обслуговуванню будинків та прибудинкових територій, чим завдали істотної шкоди охоронюваним правам та інтересам громадян. Відомості щодо «захмарних» тарифів було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017031110000022 з правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 364 КК України. Чим закінчилося розслідування – невідомо. ЦЕ слова з тексту. А чому не відривають справи за те, що за виклик електрики і сантехніки РЖКП 2 беруть гроші. Хоча утримання аварійної служби ( тобто слюсарів і електриків) входить в тариф квартплати. А розиовляти з тою неадекватною взагалі неможливо.
01 Жовтня 2018, 18:17
У мене сестра в Києві платить 400 грн частному ЖЕКУ. Бачили би ви їхню територію: фонтан, клумби, газони, кожен день прибирання під&quot;їздів, миття зеркал у ліфті (хоча вони і так чисті), відеонагляд території, охорона території, обслуговування спортмайданчиків та дитячих майданчиків, підсвітка усіх дерев, лавочок, все світиться в ілюмінації. <br/>А у нас 200-300 грн нізащо здирають.
02 Жовтня 2018, 00:21
А коли притягнуть Ржпк1 о там непочатий край роботи для слідаків та прокуратури уКиєві прибиральника отримує8-9 тис а вКовнлі за 10 підїздів мінімалку то порахуйте де ваші гроші і хто їх грибе
03 Жовтня 2018, 15:44
А хто голова , цієї ,,риби,,?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром