У Ковеля немає чим забрати з Луцька «Пакунки малюка»

01 Жовтня 2018, 16:26
У Ковеля немає чим забрати з Луцька «Пакунки малюка» 2029
У Ковеля немає чим забрати з Луцька «Пакунки малюка»

Двадцять перших «Пакунків малюка» у Ковелі молодим матусям, які народили у вересні, урочисто 21 вересня були вручені, а решту – обіцяли поступово доставляти адресатам. Втім, вже сьогодні виникла проблема їх транспортування з Луцька до Ковеля. 

Про це пише «ПроКовель».

На апаратній нараді при міському голові заступник начальника управління соціального захисту населення Світлана Созонік розповіла, що наразі вони не знають, яким чином габаритні пакунки доставити у Ковель, щоб потім їх роздати породіллям.

«З «Пакунками малюка» в нас виникла проблема по доставці. В області їх є 28 і в телефонному режимі було повідомлено пологовий будинок, що їх необхідно забрати, однак дзвонили до нас, щоб ми їх забрали. Але в нас також немає чим. Вирішуємо це питання», – поділилася проблемою Світлана Созонік.

«Ігоре Ярославовичу, візьміть на контроль, давайте будемо думати яким чином їх доставити», – звернувся до свого заступника Ігоря Прокопіва міський голова.

«Це на державному рівні мали б врегульовувати такі питання. Получається, що мають вручати в пологовому будинку, а на даний момент, поки не врегульовано. Воно все передається на соцзахист. Ні коштів на це не передбачено, ні транспорту відповідно немає. … Ми вирішимо», – обурювався Ігор Прокопів.

«По великому рахунку – це ж не одне питання Ковеля», – констатував Олег Кіндер.

«Це по всій області», – додав заступник голови.

Як вихід із ситуації, Світлана Созонік запропонувала звернутися за допомогою у транспортуванні до швидкої допомоги у Ковелі, мовляв, вони періодично возять до Луцька хворих, тому могли б на зворотному напрямку «підібрати» «Пакунки малюка». Втім, ця ідея залишилася без жодної реакції  головуючого.

Натомість, Ігор Прокопів отримав доручення владнати дане питання. 

Коментарі
01 Жовтня 2018, 23:00
В Кіньдлра є бус. Нехай повозить.
01 Жовтня 2018, 23:11
А яке має відношення соцзахист до пакунків малюка , які вручаються в роддомі??? Медики спихнули своє питання на них роюіть що хочете. А питання вирішується за одну секунду. Тільки для цього малого Самчука за шкірку треба взяти.
01 Жовтня 2018, 23:23
А ви Новою Поштою чи Інтаймом не пробували?
02 Жовтня 2018, 03:16
як би хоть трохі розбирався то знав що пакункі в роддомі тількі роздаються народженим.а соцзахист їх роздає в роддоми
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром