Депутата з Ковельщини оштрафували через несвоєчасний звіт про доходи

02 Жовтня 2018, 10:21
Депутата з Ковельщини оштрафували через несвоєчасний звіт про доходи 1829
Депутата з Ковельщини оштрафували через несвоєчасний звіт про доходи

Головне управління Державної фіскальної служби у Волинській області направило до суду матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності керівника ТзОВ «Агро Старт Волинь», депутата Ковельської районної ради від Аграрної партії Олега Шкоропада за ст. 163-4 ч.1 КУпАП.

Під час проведення перевірки фіскали встановили, що він несвоєчасно повідомив контролюючі органи, за встановленою формою відомостей, про доходи громадян, чим порушив низку статей Податкового кодексу України.

В судове засідання господарник не з’явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи. Про причини неявки суд не повідомив.

Втім, постановою Ковельського міськрайонного суду на підставі наявних матеріалів адміністративної справи на Олега Шкоропада накладено стягнення у виді штрафу в розмірі двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить тридцять чотири гривні.

Коментарі
02 Жовтня 2018, 13:27
Гройсман назвал Украину заложницей МВФ<br/>Автор: АЛЕКСАНДР НЮХИН<br/><br/>В следующем году стране нужно будет отдать треть своего бюджета на выплату долгов<br/><br/>ПОДЕЛИТЬСЯ: <br/>Премьер-министр Владимир Гройсман заявил, что на сегодняшний день Украина является заложницей Международного валютного фонда. Об этом глава правительства сказал в эфире ток-шоу на канале ICTV.<br/><br/>По словам главы правительства, в МВФ &quot;записаться&quot; можно лишь однажды и выйти оттуда невозможно. Премьер также рассказал о существующих проблемах с государственным бюджетом на 2019 год.<br/><br/>У нас бюджет следующего года будет составлять триллион двести миллиардов гривен и от этой суммы нам нужно отдать 427 миллиардов гривен, то есть третью часть бюджета&quot;, - сказал Гройсман.
03 Жовтня 2018, 00:12
Що за коздоморді пости?
03 Жовтня 2018, 00:45
ОТО ШТРАФИ , ПРОСТО СЛІВ НЕМА
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром