У Ковелі вшанували ветеранів війни та праці

02 Жовтня 2018, 16:01
У Ковелі вшанували ветеранів війни та праці 2553
У Ковелі вшанували ветеранів війни та праці

1 жовтня уся світова спільнота відзначила Міжнародний день людей похилого віку. З цієї нагоди у приміщенні центральної районної бібліотеки відбувся районний урочистий захід на честь ветеранів війни та праці. 

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Фейсбук.

На початку зібрання відбулась скорботна хвилина мовчання за усіма, хто віддав своє життя за мирне українське небо.

«Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток Ковельщини, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.Шановні ветерани, в усьому до чого торкнулись ваші руки залишилася частинка вашої душі. Тож з нагоди свята прийміть найщиріші вітання, нашу шану і вдячність за те, що відвоювали для нас майбутнє, що не стоїте осторонь, а продовжуєте підтримувати молодше покоління своїм життєвим досвідом, мудрістю та безцінними порадами. Міцного вам усім здоров’я на довгі і щасливі роки», – звернувся до учасників зібрання перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман

За вагомий внесок у розвиток ветеранського руку Ковельщини, активну життєву і громадянську позицію Подяками голови Ковельської райдержадміністрації та голови Ковельської районної ради були відзначені керівники первинних ветеранських організацій, зокрема, Тойкутської – Лідія Козуля, Анатолій Трофімук із Підріжжя та Василь Повх, голова Білинської первинної ветеранської організації, котрий нещодавно відсвяткував свій 70-річний ювілей.

 Також було презентовано музичні вітання від народного аматорського хору працівників культури району «Вишиванка», солістки Центру культури і дозвілля селища Люблинець Анастасії Карпук -Сугак, Ольги та Олега Корнелюків та юної солістки Анастасії Смаль.

 

















Коментарі
02 Жовтня 2018, 21:43
Зібрлись "одурені провідники одурених".
03 Жовтня 2018, 01:37
чучали районні нема як повеселитись
04 Жовтня 2018, 01:07
Чому ж ви такі злі .Вас не запросили ? Пораділи б за інших !
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024