У Ковельській школі мистецтв відбулась посвята першокласників

03 Жовтня 2018, 15:25
85 талановитих ковельчан стали учнями школи мистецтв 4054
85 талановитих ковельчан стали учнями школи мистецтв

85 талановитих ковельчан стали учнями школи мистецтв.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Уже традиційно Ковельська школа мистецтв відзначає Міжнародний день музики усім колективом. Урочистості приурочили ще одній події — посвяті у юні музиканти першокласників.

Цьогоріч 85 новачків стали учнями школи. Їм довелося пройти конкурсний відбір. На популярні інструменти, зокрема, гітару претендувало сім осіб, скрипку, фортепіано – від трьох до п’яти. Не виходять з моди і духові та народні інструменти – трубащ, саксофон, бандура, баян та акордеон. Тож до закладу прийшли обдаровані діти які дуже скоро порадують нас своїми досягненнями.

Директор Андрій Мигуля розповів, що на сьогодні у школі навчається 690 учнів. Подякувала батькам за те, що вони довірили своє найдорожче – дітей саме їх закладу. Він запевнив, що викладачі докладуть максимум зусиль, аби хлопчики й дівчатка ще більше полюбили музику та професійно навчились грати на інструментах. Також подякував за підтримку і допомогу міській владі, батькам, які долучились до проведення ремонтних робіт.

Андрій Дмитрович разом з начальником відділу культури Вікторією Савлук та головою профспілки установи Аллою Чапек вручили Подяку ветерану педагогічної ниви з багатолітнім стажем, який на заслуженому відпочинку — Олександру Берднікову.

У концерті взяли участь ансамбль «Веселі нотки», солістка Анастасія Смаль, Іван Лисковець (саксофон), Ольга та Олександр Середа і їх донечка Анастасія, фортепіанний дует «Наталі» у складі Наталії Тишик та Наталії Зіньковської, вокально-інструментальний ансамбль викладачів та інші.

На завершення свята, яке подарувало чудові враження присутнім, фото на згадку. 

 















Коментарі
04 Жовтня 2018, 00:34
Крім дітей на всіх знімках - тупорила алкашня.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром