У ЖК «Варшавський» розпочали зводити другу секцію десятиповерхового будинку

03 Жовтня 2018, 18:08
У ЖК «Варшавський» розпочали зводити другу секцію десятиповерхового будинку 3934
У ЖК «Варшавський» розпочали зводити другу секцію десятиповерхового будинку

Будівельні роботи у житловому комплексі «Варшавський», що зводить група будівельних компаній «Новий Вектор» у Ковелі на вулиці Заводська, 23  у повному розпалі. Вже завершили будівництво першої секції, першого в Ковелі десятиповерхового будинку і розпочалась робота над зведенням другої.

Забудовник використовує сучасний метод будівництва, а саме зводить багатоквартирний житловий будинок методом тунельної опалубки, що дозволяє «рости» будинку у рекордно швидкий термін. Будівництво каркасу десятиповерхового будинку триває всього 3 місяці, тому у відділі продажу менеджери з посмішкою повідомляють про те, що з легкістю встигають у строки визначені забудовником та договором з майбутніми власниками квартир у даному комплексі. Будівельна компанія «Новий Вектор»пропонує комфорт, надійність та екологічність у поєднанні зі зручним розташуванням і вигідними цінами.

Забудовник подбав про комфорт та економію часу власників нового помешкання, тому в квартирі передбачені: чистова стяжка, ідеально рівні стіни та стеля, металопластикові вікна, засклені лоджії, прилади обліку (лічильники) газу, води та світла, буде встановлен індивідуальний котел для опалення, що дає змогу зекономити 50 відсотків комунальних послуг в порівнянні з будинками з центральним опаленням. Наші економісти довели, що завдяки заощадженню на комунальних послугах, за десять років ви збираєте кошти на нову однокімнатну квартиру.

Металеві протипожежні вхідні двері від вітчизняного виробника, зовнішні стіни будинку утеплюються пінополістерольними плитами товщиною 100 та 150 мм. з подальшим облаштуванням декоративною штукатуркою, дизайнерське оформлення під’їздів. В просторих дизайнерських холах можна облаштувати оригінальні місця спільного користування.

І Увага! В місті Ковель такого ще не було, родзинкою комплексу стане масштабний панорамний ліфт під час подорожі в якому, ви будете милуватися навколишніми краєвидами!

 


 

Важливо й те, що прибудинкова територія буде освітлена та огороджена, буде зручна паркова для авто адже місця виділено вдосталь. За безпекою в закритому подвірї будуть наглядати камери спостереження. Власникам авто пропонуємо бонус – гараж, який можна використати за призначенням або ж облаштувати кладову. А для маленьких мешканців ЖК «Варшавський» буде влаштований  креативний дитячий майданчик. Зручне розташування житлового комплексу дасть змогу значно економити час.

Квартири у ЖК «Варшавський» є на будь-який вибір. Навіть найвибагливіший покупець може підібрати житло до смаку. «Новий Вектор» пропонує своїм покупцям придбати квартиру з відтермінуванням платежів від забудовника. Зробивши перший внесок у розмірі 30% від загальної вартості решту суми можна «розбити» на термін від 1,5 до 2 років. Актуальними залишаються знижки для тих, хто  сплачує відразу всю вартість помешкання.

Зручним є й те, що на території комплексу діє Центр продажу, де вас проконсультують та познайомлять з комплексом, допоможуть підібрати планування квартири яке б задовільнило саме вас, адже ми добре розуміємо що значить для людини своє житло.

Також додаткову інформацію можна отримати за номерами телефону +380664500400, +380958745728 або у Центрі Продажу що знаходиться у місті Ковель на вулиці Заводській, 23.

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром