Як у Ковелі виявили масове поховання німецьких солдат

04 Жовтня 2018, 11:50
У Ковелі виявили масове поховання німецьких солдат 5226
У Ковелі виявили масове поховання німецьких солдат

На території Ковельської школи мистецтв – масове поховання німецьких солдат часів Другої світової війни.

Про це йдеться у сюжеті «UA: Волинь».

Пошукові роботи спеціалістів групи «Захід» Німецької народної спілки догляду за військовими похованнями підтвердили знахідки: за кілька тижнів пошуковці підняли з-під землі близько 200-сот останків солдат і офіцерів Вермахту, які загинули в боях за Ковель, розповів один з працівників спілки Мирон Старко

Нагадаємо, раніше Район.Ковель повідомляв, що у Ковелі знайшли нові захоронення німецьких вояків часів Другої світової війни.

 

Коментарі
04 Жовтня 2018, 15:12
Кто к нам с мечом придет, от меча и погибнет. Правильно я кажу, панове бандерівці і іже с німі?
04 Жовтня 2018, 15:50
Князь Александр Невский, якого російська (русская) православна церква проголосила святим, й якого дуже шанують в Московії, як &quot;захисника Росії&quot; - був сатрапом й прислужником хана Золотої Орди й захищав окраїни монголо-татарської імперії й її інтереси.<br/><br/>Монгольський сатрап Олександр „Невський” - лютий ворого слов’ян<br/><br/>Народився Олександр в Переяславлі-Заліському, тобто в Залешанській землі, серед мері. Відразу відзначимо, що в роки навали Батия на землю Суздальську в 1237-1238 роки, ні Олександр, ні його батько Ярослав Всеволодович, ні молодші брати Ярослава зовсім опір не чинили, тому і не були знищені монголами. Здавшись Хану Батию „на капітуляцію”, князь Ярослав з родичами в тому ж році поступив на службу до монголів.<br/><br/>(повний текст статті тут - https://www.religion.in.ua/zmi/ukrainian_zmi/12311-aleksandr-nevskij-spravzhnya-istoriya.html)
04 Жовтня 2018, 16:01
За даними Ордена, Чудська сутичка все ж мала місце і втрати Ордена склали 20 лицарів убитих і 6 лицарів полонених. Проте про розгром не йдеться. Такий масштаб „Чудської битви”.<br/><br/>Здавалося б, навіщо ця брехня російської історії? І тут скринечка відкривається просто. Олександр, так званий Невський, в реальності що народився десь в 1230 році, в 1238 році був забраний ханом Батиєм в аманати (тобто в заручники), інакше його батько Ярослав Всеволодович не отримав би великокняжий стіл. Князь же Ярослав, після повернення Батия з Європи в 1242 році, був відправлений до Каракоруму на коронацію Гуюка.<br/><br/>Так от, пробувши в Орді у Батия з 1238 по 1249 рік, а можливо і по 1252 рік, коли був посланий на великокняжий стіл до Владимира, Олександр не приймав участі ні в одній з серйозних битв. Але так вже склалося, що саме він став родоначальником московських князів. Чому і довелося шукати „перемоги”, інакше предок російських государів опинявся зовсім в негожому світлі.
04 Жовтня 2018, 19:42
бандерня- ганьба нації і руйнівник державності України, неньки нашої. Йдіть в могило до своїх хазяїв фашистів.
04 Жовтня 2018, 23:01
Не люблю українців… Так мало поміж ними знайшов я характерів, а так багато дрібничковості, тісної заскорузлості, дволичності і пихи, що справді не знаю за що мав би я їх любити… Чи може, маю любити Україну як расу, ту расу обважнілу, розгнуздану, сентиментальну, позбавлену гарту і сили волі, так мало здібну до політичного життя на власному смітнику, таку плодючу на перевертнів найрізнороднішого сорту...<br/> Ти ідіот, рагулю.
04 Жовтня 2018, 23:40
Меморіал треба поставити.
04 Жовтня 2018, 23:41
А який-то тут гандон флудить в темі і з перепою чомусь приплітає Невського? Та ще посилається на &quot;історичне &quot;джерело, яким гидко навть дупу підтирати? Найлютіший ворог словян? В коли-то німаки з шведами стали словянами? Певно, пану сподобались тамтешні гомики, раз так ревно гавкає, та ще не в тему?<br/> Здрисни, скотина нацистська.
04 Жовтня 2018, 23:43
А взагалі нашо вони там в лвііській обл .Поховали їх або ставити треба знак що тут братня могила або хай їдуть до родичів
05 Жовтня 2018, 00:29
А лемки-бандерлоги своїх побратимів-фашиків ну дуже шанують. Тоді дупу лизали, а зараз солдатським решткам спокійно згнити не дадуть.<br/> Та весь Ковель на солдатських костях стоїть, і наших солдатів, і гансиків.
05 Жовтня 2018, 03:18
Самі зачепили, нещасні кацапські морди, свого Александра Невского, то чого читати не хочете? Треба ж знати свою ординську історію! <br/>...<br/>За даними Ордена, Чудська сутичка все ж мала місце і втрати Ордена склали 20 лицарів убитих і 6 лицарів полонених. Проте про розгром не йдеться. Такий масштаб „Чудської битви”.<br/><br/>Здавалося б, навіщо ця брехня російської історії? І тут скринечка відкривається просто. Олександр, так званий Невський, в реальності що народився десь в 1230 році, в 1238 році був забраний ханом Батиєм в аманати (тобто в заручники), інакше його батько Ярослав Всеволодович не отримав би великокняжий стіл. Князь же Ярослав, після повернення Батия з Європи в 1242 році, був відправлений до Каракоруму на коронацію Гуюка.<br/><br/>Так от, пробувши в Орді у Батия з 1238 по 1249 рік, а можливо і по 1252 рік, коли був посланий на великокняжий стіл до Владимира, Олександр не приймав участі ні в одній з серйозних битв. Але так вже склалося, що саме він став родоначальником московських князів. Чому і довелося шукати „перемоги”, інакше предок російських государів опинявся зовсім в негожому світлі.
05 Жовтня 2018, 15:56
Ти повний ідіот... Ти б, гівнюк, не цю ахінею читав, а те, що люди пишуть. При чому тут Невський, якого ти, гівно, сюди тулиш, коли тема про фашистьських вояк, які сюди прийшли непрохані і тут і згинули?<br/> От через таких дурнів, як ти, і не люблю українців… Так мало поміж ними знайшов я характерів, а так багато дрібничковості, тісної заскорузлості, дволичності і пихи, що справді не знаю за що мав би я їх любити… Чи може, маю любити Україну як расу, ту расу обважнілу, розгнуздану, сентиментальну, позбавлену гарту і сили волі, так мало здібну до політичного життя на власному смітнику, таку плодючу на перевертнів найрізнороднішого сорту...<br/>Ти ідіот, рагулю.
05 Жовтня 2018, 17:35
В топку їх
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024