«Пообіцяли – зробили!», – ЖК «Варшавський»

05 Жовтня 2018, 19:16
ЖК «Варшавський» 7471
ЖК «Варшавський»

Вже закосичила перша квітка у житловому комплексі «Варшавський».

Група компаній «Новий Вектор» святкує зведення будівництва своєї першої десятиповерхівки у Ковелі, далі тривають внутрішні роботи у будинку, у самому розпалі будівництво другої секції. Забудовник використовує сучасний метод будівництва, а саме зводить багатоквартирний житловий будинок методом тунельної опалубки, що дозволяє «рости» споруді у рекордно швидкий термін.

Будівництво каркасу десятиповерхового будинку триває всього 3 місяці, тому у відділі продажу менеджери з посмішкою повідомляють про те, що з легкістю вкладаються у строки визначені забудовником. Будівельна компанія «Новий Вектор» пропонує комфорт, надійність та екологічність збудованого житла  у поєднанні зі зручним розташуванням і вигідними цінами.

 

Житловий комплекс «Варшавський»
Житловий комплекс «Варшавський»

 

У ЖК «Варшавський» подбали про економію часу та коштів майбутніх власників помешкань на ремонті, адже в квартирі передбачені: чистова стяжка, ідеально рівні стіни та стеля, металопластикові вікна, засклені лоджії, прилади обліку (лічильники) газу, води та світла, буде встановлений індивідуальний котел для опалення, що дає змогу зекономити 50 відсотків комунальних послуг в порівнянні з будинками з центральним опаленням. Наші економісти довели, що власники трьохкімнатної квартири в новобудові за десять років заощаджують на оплаті  комунальних послуг кошти для купівлі ще однієї нової однокімнатної квартири.

У квартирах будуть вже встановлені броньовані протипожежні вхідні двері від вітчизняного виробника, зовнішні стіни будинку утеплюються пінополістерольними плитами товщиною 100 та 150 мм. з подальшим облаштуванням декоративною штукатуркою, дизайнерське оформлення під’їздів. В просторих дизайнерських холах можна облаштувати оригінальні місця спільного користування.

 І Увага ! В м. Ковель такого ще не було, родзинкою комплексу стане панорамний ліфт під час подорожі в якому, ви будете милуватися навколишніми краєвидами.

Важливо й те, що прибудинкова територія буде освітлена та огороджена, буде зручна паркова для авто адже місця виділено вдосталь. За безпекою в закритому подвірї будуть наглядати камери спостереження.Також Власникам авто пропонуємо бонус – гараж, який можна використати за призначенням та облаштувати в ньому зручну кладову. А для маленьких мешканців ЖК «Варшавський» буде креативний дитячий майданчик. Зручне розташування житлового комплекс дасть змогу значно економити час.   

 



 

Квартири у ЖК «Варшавський» є на будь-який вибір. Навіть найвибагливіший покупець може підібрати житло до смаку. «Новий Вектор» пропонує своїм покупцям придбати квартиру з відтермінуванням платежів від забудовника. Зробивши перший внесок у розмірі 30% від загальної вартості решту суми можна «розбити» на термін від 1,5 до 2 років. Актуальними залишаються знижки для тих ,хто  сплачує відразу всю вартість помешкання. Також є спеціальна соціальна пропозиція  для учасників АТО.

Зручним є й те, що на території будівництва діє Центр продажу, де вас проконсультують та познайомлять з комплексом, допоможуть підібрати планування квартири яке б задовільнило саме вас.

Ми всі розуміємо, що в переважній більшості житло купується один раз на все життя, тому не помиліться в такому важливому для вас рішенні .

Додаткову інформацію можна отримати за номерами телефону +380664500400 або у Центрі Продажу що знаходиться у місті Ковель на вулиці Заводська, 23.

 


Коментарі
06 Жовтня 2018, 01:03
Дивився з вікна будинку, як робітники зводили останні поверхи коробки що на першому фото. Звернув увагу на те, що всі вони у власному одязі (не в спецовках) і на жодному не було будівельної каски. Так можна згідно вимог правил техніки безпеки і охорони праці? Чи фірмі наплювати?
06 Жовтня 2018, 01:30
Яка ширина гаражу, боюсь мій танк не увійде?
06 Жовтня 2018, 14:11
Зверніть увагу на малюсінькі кімнатки- вагончик . Квадратні широкі гостьові кімнати не в моді , бо чим тісніше тим тепліше. Навіщо товсте панельне перекриття між поверхами? Аякже спілкування з сусідами- ви повинні чути кроки сусідів, храп по ночах коротко кажучи - все,що робиться за тоненькими стінами і перекриттями. Дешевизна виробництва і як наслідок надприбутки забудовника ось така мета. А все решта маркетинг. Дитячий майданчик в болоті дійсно креативний підхід, і гаражі які затоплюватиме теж оригінально
06 Жовтня 2018, 14:46
Будують дуже класно за італійською технологією Ці монолітно-каркасні будинки дуже міцні і надійні Ми так будували у Франції А критикани нехай виникнуть в технологію і розберуться а вже тоді дурниці пишуть
06 Жовтня 2018, 15:23
В будівництві передбачено теплозвукоізоляція,канали для комунікацій та стяжки не менше 6 см.Так що загальна товщина "пирога" перекриття буде 25 см.Перед будівництвом будинків в листопаді минулого року по периметру всього будинку була зроблена дренажна система і підключена до основної магістралі.Монолітне будівництво є найдорожчим з будівництва зате йому нема рівних по сейсмостійкості вони відносяться до третьої групи наслідків.По такій технології побудований і успішно функціонує такий комплекс в місті атомників.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024