Вербка: місцева школа відзначила 20-річний ювілей

06 Жовтня 2018, 15:00
Школа у Вербці відзначила 20- річний ювілей 7183
Школа у Вербці відзначила 20- річний ювілей

Напередодні освітянського свята та відзначення 20- річного ювілею НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» села Вербка відбулося урочисте зібрання.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Фейсбук.

Історія створення школи в селі Вербка сягає далеких 60-х років, на той час вона була початковою, а ось як заклад загальної середньої освіти вона ще зовсім молода – їй лише 20 років. Якщо брати до порівняння кількість учнів, то доволі цікавим є той факт, що і як 20 років тому на тепер у школі навчається більше чотирьохсот дітей .

За 20 років школа дала путівки в доросле життя більше трьом сотням випускників 11 класів. Серед них було 35 медалістів, чимало переможців олімпіад різних рівнів, лауреатів різних конкурсів. Двоє із випускників повернулись у школу у якості педагогів.

Нині школа має статус НВК, де в комплексі функціонує і школа, і дитячий садок, тут працює 41 педагог та 8 вихователів, а це потужна команда професіоналів педагогічної справи.

На початку урочистостей з вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор освітнього закладу Валентина Саковська, яка привітала колег зі святом. Вона наголосила, що школа виховує учнів, піклується про них, веде по життю. Весь педагогічний колектив із гордістю святкує ювілейну дату, радіє за своїх успішних вихованців. Валентина Миколаївна висловила подяку всім вчителям і працівникам закладу, ветеранам педагогічної справи, батькам, партнерам та меценатам школи.

За багаторічну сумлінну творчу працю, досягнуті успіхи у справі навчання, виховання дітей і учнівської молоді Ковельщини та з нагоди ювілейної дати – 20-річчя навчального закладу колектив НВК «Загальноосвітня школа І-ІІI ступенів – дошкільний навчальний заклад» села Вербка був нагороджений подякою голів райдержадміністрації та районної ради. 

Для присутніх колектив школи підготував святкову програму. Після урочистої частини свята гості мали нагоду прогулятися коридорами святково прикрашеного навчального закладу.

 

















Коментарі
06 Жовтня 2018, 18:16
Хороший колектив добра атмосфера в школі Доброго здоровя гарного настрою у вашій нелегкій праці
06 Жовтня 2018, 18:27
у нашої районної влади - тільки і іздять з одного свята на інше
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром