До Дня захисника України біля села Зелена відбулись спортивно-туристичні змагання

07 Жовтня 2018, 17:00
До Дня захисника України біля села Зелена відбулись спортивно-туристичні змагання 4798
До Дня захисника України біля села Зелена відбулись спортивно-туристичні змагання

З нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України, що відзначається 14 жовтня, біля села Зелена відбулись спортивно-туристичні змагання «Ми – діти козацького роду» для учнів закладів загальної середньої освіти району.

Про це повідомляться на сторінці Ковельської РДА у Фейсбук.

Організаторами змагань виступили служба у справах дітей райдержадміністрації, відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації, Ковельська міськрайонна організація УСВ Афганістану.

Приурочені до вищезгаданих свят заходи, що мають на меті патріотичне виховання шкільництва та молоді, популяризацію професії військових, туризму, спорту і, власне, організацію цікавого і насиченого дозвілля дітей на свіжому повітрі – важлива частина роботи, котру здійснюють профільні структурні підрозділи райдержадміністрації спільно із громадськими організаціями.

У рамках змагань діти отримали навики військової справи. Зокрема, долали туристичні етапи в бронежилеті, військовому спорядженні та помірялись силами у стрільбі з пневматичної зброї. Зазначається, що захід видався для дітвори цікавим та захоплюючим: усі етапи змагань долали активно й із великим задоволенням.

У підсумку, перше місце серед учасників змагань здобула команда школи села Зелена, друге – школа села Черемошне, третє – школа села Доротище.

 






Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024