У Ковелі біля дитячого садка сухе дерево використовують для декорації

09 Жовтня 2018, 10:18
Сухе дерево 4276
Сухе дерево

Сухе дерево біля входу до дитячого садка, який знаходиться у Ковелі на вулиці Пирогова, вже давно непокоїть батьків.

У той час, як у центрі міста – на бульварі Лесі Українки, на вулиці Олени Пчілки, масового ріжуть здорові дерева, цей гнилий стовбур виглядає справжнім пам’ятником безгосподарності. Чому чиновники не бачать в ньому небезпеки, адже на території дошкільного закладу перебувають діти?

Це питання після останньої щотижневої апаратної наради у Ковельському міськвиконкомі хотів з’ясувати спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк у начальника управління освіти Віктора Бичковського.

«Віктор Васильович, я вже протягом двох років кажу вам про те дерево на території дитячого садочка, що навпроти швейної фабрики», – мовив він.

«Ну, зріжемо, Коль. Зріжемо», – знову обіцяв посадовець.

«Ну, скільки ж можна чекати?»

«Я ж казав підійти до завідуючої».

«Сухий стовбур у стадії гниття».

«Давайте під’їдемо туди і вдвох його потрусимо. Давайте такий варіант зробимо… Коля, там сухе дерево, яке сьогодні використовується як декоративний засіб біля решітки. Ви ж бачили? Там зробили спеціально отаку типу вінтову… Як воно там називається…», – казав Віктор Васильович.

«На дереві?» – здивувався Микола Силюк.

«Ну, подивіться ж уважно. Воно ж міцне, те дерево, хоч і сухе. Тим більше, що воно стоїть не на площадці. Воно стоїть там біля забору, там, де фактично завідуюча бачить його кожного дня. Воно ж дивиться в кабінет їй. Давайте під’їдемо, вдвох вчепимося і попробуємо, наскільки воно міцне чи не міцне. І все», – ще раз запропонував потрусити стовбур головний освітянин міста.

«Багато ж випадків, що дерева падали на дітей», – застеріг Микола Володимирович.

«Коля, ви думаєте, я не переживаю? У мене перше питання, до речі. У мене перше питання: безпека життя дітей. Перше питання. А всі інші – потім. Коль, ну я ж не пацан же, вибачте», – запевнив Віктор Бичковський.

Обидва співрозмовники поїхали до дитячого садка, аби ще раз оглянути дерево. Микола Силюк без особливих труднощів хитнув стовбур, показавши, таким чином, що коріння вже згнило. Чоловік старшого віку, який на території дошкільного закладу підмітав листя, підтвердив, що це дерево «не потрібне», і воно може впасти, а тут діти ходять. Ну раз так, то Віктор Бичковський сказав йому знайти бензопилу і зрізати дерево, щоб не було біди.




 

Коментарі
09 Жовтня 2018, 14:42
Дожилися, щоб ,,не пацан,, їздив до закладу з позивачем і особисто давав вказівку...Бездіяльність керівників!
09 Жовтня 2018, 16:55
Цього дауна освітянського давно пора нагнати з тепленького місця
09 Жовтня 2018, 16:57
Видко достатньо дров на зиму Мавподібні з Бойками заготовили
09 Жовтня 2018, 17:23
А хто ПОЗИВАЧ ? Хіба є справа у суді на цю тему?
10 Жовтня 2018, 01:18
Я не знав би на місці Бичковського чи сміятися чи то плакати, коли той, хто будки собачої не збудував за життя, загадив власну земельну територію хащами з вужами і павуками, турбується за дерево, про яке всі знають і знають, коли його зрізувати. Там ще керівник є про всяк випадок і це її відповідальність . Тобі Силюку. тільки б г...но на вентилятор кидати.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024