Вчитель кричить. Фото ілюстративне

«Дивись на мене!» – заступниця директора ковельської школи до учениці

09 Жовтня 2018, 10:37

Неприємний інцидент трапився ЗОШ №10 міста Ковеля.

Цілу історію за участю педагога описала Неля Супрунович, мама учениці згадуваної школи. Її допис у Facebook подаємо без змін:

«ДИВИСЬ НА МЕНЕ!!!» – перший викрик цієї особи. Як не прикро це писати ,але змушена. Хочу розповісти про заступника директора міста Ковеля зош. Моя дочка згубила на території школи цінну річ.

Вранці по телефону була повідомлена класний керівник про те, що дочка на перший і можливо другий урок не прийде, бо буде шукати ту річ. Разом з нею шукала я, мама. Поки не знайшовши, дочка пішла на уроки.

Тато серед другого уроку відпросив дочку у вчительки польської мови продовжити пошуки.Ми шукали на майданчику навпроти вікон кабінета директора.Коли я з дочкою продовжила пошуки, вибігла особа, яка не привітавшись, не представившись,не запитавши хто я,що ми там робимо, почала кричати на дочку. Її слова: «Бистро іди на уроки,ти шо тут ходиш під вікнами прогулюєш!!!»

Коли я повернулась до неї і сказала, що тато неї відпросив у вчительки, вона сказала ,що їй всерівно, і тоді вже сказала, що вона заступник директора і щоб я пішла писати заяву. Я погодилась відразу.

Але її останні викрики в сторону моєї дочки мене збентежили. «Ти чула чи не чула!!!!! НА МЕНЕ ДИВИСЬ!!!!!»

Якщо вона при батьках так «розмовляє» з дітьми????? Моя дочка добре вчиться, за сім років ні одного уроку не прогуляла, як вона висловилась. Та навіть якщо це інша буде дитина, це не дає їй ніякого права так звертатися чи кричати на учнів. Мені, як мамі за цим всім було дуже неприємно спостерігати».