Зрізують дерева

У Ковелі мають зрізати більше півсотні дерев

09 Жовтня 2018, 17:15

Відповідний проект рішення на засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради, яке відбудеться 11 жовтня, подав начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук.

Загалом же, згідно документу, в різних куточках міста комунальники отримають право знести 61 дерево. Найбільше зелених насаджень зріжуть у лісосмузі, яка знаходиться в районі вулиці Південної, – 25, на території «першої» школи – 10. Дерева також хочуть різати на вулицях Заводській, Липинського, Карпенка-Карого, Будищанській та Кониського.

До речі, лише влітку цього року виконком тричі дозволив масове знесення у місті зелених насаджень: комунальники зрізали 10 дерев на вулиці Грабовського (біля очисних споруд «Ковельводоканалу»), 13 – на території Ковельської центральної районної лікарні, 22 – на вулиці Привітній, 4. Без дозволу виконкому, але в законний спосіб, зрубали дерева на вулиці Олени Пчілки. А торік знесли понад тридцять дерев на «Смузі здоров’я», що біля «Ковельсільмашу».